Tidsløs natur i smykker fra Sanne Nordahn

Tidsløs natur i smykker fra Sanne Nordahn

201
0
SHARE

Hvad skal et smykke kunne? Det skal pynte, udtrykke og understøtte personlighed og stil. Det er en investering, der kan følge en i årevis, og det skal derudover også kunne passe ind i tidens konstant skiftende tendenser.

Sanne Nordahner oprindeligt uddannet Landskabsarkitekt MDL, men draget af det smukke og muligheden for at skabe skønhed, lagde hun i 2011 arkitekttegningerne på hylden og grundlagde i stedet et smykkefirma i eget navn.

Hendes smykker er minimalistiske og præget af rene overflader og skarpe kanter. Designet lægger sig komfortabelt i spændingsfeltet mellem et skandinavisk, tidløst design og nytænkende, eksperimenterende former. Inspireret af naturen og det skønne i denne, lader Sanne Nordahn vores naturlige omgivelser indgå som en integreret del af smykkerne, idet formerne er ofte genkendelige naturlige fænomener. Hendes design er sammenhængende hele vejen igennem, idet hendes brug af de naturlige og klassiske materialer, som sten og perler, sølv og guld understøtter dette perfekt. Hun er registreret som forhandler og importør af ædle metaller. Dette betyder, at der af ædelmetalkontrollen føres oversigt og kontrol over importen, hvilket sikrer, at alle anvendte materialer er ægte.

Sanne Nordahns klassiske og tidløse design passer ind til alle lejligheder, hvad enten det er forretningsmiddagen, brylluppet eller caféturen. Smykkerne kan med deres raffinerede detaljer pifte ethvert outfit op til galla. Samtidig er designet tilpas afdæmpet i sig selv til også at kunne bæres til hverdag, hvilket gør Sanne Nordahn til et utroligt alsidigt smykkebrand.

Sanne Nordahn har altså, ved at trække på sin erfaring inden for landskabsarkitekttur, skabt et smykkebrand med et klassisk og tidløst design, der samtidig er unikt og nytænkende, og som ikke lader sig stå tilbage for noget.  

Hendes smykker er tilgængelige hos SelectedDesigners.dk, der har samlet en række af de dygtigste skandinaviske smykkedesignere, der alle er personligt udvalgt på baggrund af egne erfaringer og tidens vigtigste tendenser. Ved køb af smykker fra Selected Designers leveres der kvit og frit til alle adresser i Danmark.

NO COMMENTS