solcelledrevne apparater til udendørs brug

solcelledrevne apparater til udendørs brug

878
0
SHARE

Når man er haveejer kan man gå med mange idéer til, hvordan man får skabt den rette stemning af hygge på eksempelvis terrassen, til når de lange sommeraftener melder sig, og man ønsker at tilbringe så meget tid som muligt uden døre. Elementer såsom fakler og lyskæder, der kan give et blødt og varmt lys, og små pyntespringvand, der med sine småklukkende lyde indbyder til afslapning og afstressning efter en lang dag, er netop oplagte til formålet. Derfor er det heldigt, at man kan få netop den slags belysning og vandinstallationer, som er drevet af solceller, og som dermed er oplagte til udendørs brug – uden afhængighed af stikkontakter og lange ledninger i haven. 

Solcelledrevne springvang og lamper har nemlig ikke kun den åbenlyse fordel, at de ikke tærer på elregningen, men i stedet omdanner energien i solens stråler til brugbar elektricitet – de gør også de forskellige apparater fri af stik og ledninger. Dermed undgår man at skulle trække ledninger fra og til eksempelvis et springvand, der står på græsplænen for at undgå, at nogen snubler over den, eller for at gøre plads til græsslåmaskinen. Derudover øger det også den æstetiske værdi, som netop er en stor del af idéen med både springvand og lamper i haven. Det indbyggede batteri er genopladeligt, og skal med andre ord aldrig skiftes. Denne lette vedligeholdelse er blot én af grundene til, at solcelledrevne apparater sparer ejeren tid helt fra starten. 

På hjemmesiden solarcamp.dk kan man købe solcelledrevne produkter til haven, såsom netop lamper og vandanlæg. Farvede rispapirslanterner, klassiske retropærer, fe-lyskæder, springvand og fontæner er bare en lille del af det store sortiment på den online webshop, som guider kunderne til valg af det helt rigtige solcelleprodukt afhængig af behov. 

Med solcelledrevne apparater i haven og omkring huset sparer man både sig selv for en del besvær, samt skåner egen elregning. Og i det store billede er man med til at gøre en forskel, når det kommer til at skåne vores alle sammens klode. 

SHARE
Previous articleNordiskstorkokken.dk
Next articleElcykler er for alle

NO COMMENTS