Leasing af erhvervskøretøjer fra MAN

Leasing af erhvervskøretøjer fra MAN

818
0
SHARE

Når du vælger en MAN, får du et skræddersyet tilbud, der passer perfekt til lige netop dine behov. Herved bliver det endnu lettere at vælge at købe et køretøj fra MAN, uanset om det er en lastbil eller en bus, og uanset om den er ny eller brugt. Med vores tilbud får du mere fleksibilitet, mere rentabilitet og mere sikkerhed i planlægningen. 
Vi giver dig økonomisk rådgivning inden for MAN erhvervskøretøjer, og du kan dermed bevare din finansielle mobilitet. Med hjælpen fra MAN Finance, som har et væld af erfaringer og kompetencer inden for området, kan du aflaste dine kreditlinjer, udvide dine økonomiske muligheder og undgå ekstra udgifter, som du ellers kunne have været foruden.

Hos MAN er der at finde rigtig mange gode finansieringsydelser og serviceydelser, så du får rigtig mange fordele og gode tilbud, når du køber en MAN med de forskellige ydelser. Der findes forskellige ydelser, som har hver sine fordele. For eksempel kan du med MAN Credit bevare din likviditet, når du køber en bus eller lastbil fra MAN. Med MAN Lease får du nogle yderst gode ratebetalinger, og samtidig har du altid de nyeste køretøjer. Du kan også væge at kombinere finanieringsydelserne med serviceydelserne ved at vælge løsningen MAN CombiContract.

Når du vælger at gøre brug af MAN Lease tilbuddet, som giver mulighed for leasing af lastbil, får du mange muligheder. Med Lease har du mulighed for altid at køre i en ny MAN uden at det koster det hvide ud af øjnene. Med MAN Lease betaler du kun for den tid, hvor du gør brug af køretøjet. Hermed slipper du for at betale fuld købesum for en MAN, som du måske kun bruger i en kort periode, da du derefter ønsker at opgradere den. De penge, som du betaler for den tid, hvor du har din MAN, er i øvrigt utrolig lave.

Når du vælger MAN Lease, er du selv med til at bestemme over dine individuelle ratebetalinger, så det passer til dit behov og ind i dit budget. Når løbetiden er overstået, leverer du bare din MAN tilbage. Med denne ordning kan også slippe for en brugtvognsrisiko og derved spare yderligere penge. 
Du skal dog være opmærksom på, at leasing ikke er i dine anlægsaktiver, og derved bliver din egenkapital og den fremmedkapital ikke berørt af leasing. Derved beholder du de regnskabsmæssige relationer og dine kreditlinjer bliver ved med at være, som de er.

Du har også mulighed for at købe en MAN, så du efter udløbstiden kan beholde den som din egen. Her anbefales MAN Credit. Med MAN Credit tilpasses størrelsen på de månedlige rater efter dine finansielle muligheder – dette gælder også de rater, der er tilbage efter løbetiden. Gennem hele forløbet er der altså en stor fleksibilitet på de månedlige rater, så du også samtidig kan beavre din finansielle fleksibilitet. Vores betingelser er fleksible og attraktive, så du efter endt løbetid både kan være den stolte besidder og ejer af en MAN.

Vores tilbud og muligheder er enormt fleksible, og du er hele tiden med inde over, så aftalen tilpasses dit budget og muligheder. 

 

SHARE
Previous articleDC shoes
Next articleNordiskstorkokken.dk

NO COMMENTS