Bæredygtigt tøj fra Gorridsen

Bæredygtigt tøj fra Gorridsen

995
0
SHARE

Det kan være en rigtig god idé at investere i tøj af høj kvalitet, når du vil være med til at støtte en bæredygtig udvikling i modeindustrien – men også, hvis du ønsker at opgradere garderoben med tøj, der holder mange år frem. Ved at vælge tøj i certificerede materialer som merinould og kashmir er du sikret den bedst mulige kvalitet og levetid. Hertil rummer materialerne mange andre stærke fordele. De virker eksempelvis bakteriehæmmende, hvorfor du ikke behøver at vaske tøjet i lige så høj grad som de resterende tøjdele i din garderobe. Det skyldes, at bakterier ikke har de samme forudsætninger for at trives i uld i modsætning til polyesterbaserede materialer. Herved undgår man i langt højere grad de lugtgener, der normalt skabes ved ophobning af bakterier i tøjet. Samtidig understøtte denne egenskab også det bæredygtige element, idet de færre tøjvaske vil resultere i et lavere forbrug af vand og energi.

Lækre strikbluser i merinould

Leder du efter den perfekte strikbluse, der nemt kan kombineres med andre tøjdele i din garderobe? Så er det oplagt at tage et kig på Gorridsens lækre strikbluser i 100 % merinould, hvor kvalitet og design på alle måder går op i en højere enhed. Strikbluserne fås i et væld og forskellige farver, så du nemt kan finde dem, der klæder din hudtone allerbedst. Samtidig er strikblusernes flatterende pasform perfekt, når du ønsker items, du føler dig komfortabel og veltilpas i. Livet er for kort til tøj, der ikke sidder godt. Derfor går du ikke galt i byen ved at investere i en lækker, figutsyet strikbluse fra Gorridsen.

Faconsyede strikkjoler

Et af de mest populære items i Gorridsens alsidige kollektioner er i høj grad mærkets faconsyede kjoler, der kommer i mange forskellige farver. Kjolernes tidløse og eksklusive design passer perfekt ind i enhver garderobe.