Strik dit eget lækre modetøj – det er nemt og billigt

Strik dit eget lækre modetøj – det er nemt og billigt

510
0
SHARE
Strik dit eget lækre modetøj - det er nemt og billigt

Strik er hot som aldrig før. Har du en kreativ åre, og drømmer du om at kreere tøj og andre brugbare ”værker” uden at skulle bruge så megen tid eller en mindre formue på at komme i gang – så er strik helt sikkert noget for dig. Det eneste, du har brug for, når du gerne vil i gang med at strikke lune og lækre sweatre, sokker, tørklæder, sjaler eller cardigans, er et par gode strikkepinde, en let tilgængelig opskrift, garn i god kvalitet – og så tålmodighed samt mod på at lære.

Garn til strik

Ud over det, at du skal lære de forskellige teknikker inden for strik, bør du også sætte dig ind i de mange garntyper. Der findes et utal af garn fra forskellige dyr og planer, for eksempel uld, alpaca, bambusgarn, bomuldsgarn, hørgarn, kashmir, mohair og silkegarn. Du kan eventuelt kigge forbi Sommerfuglens fysiske butik, hvor samtlige typer af garn føres i stort og varieret udvalg, og føle på garnet for at få en fornemmelse af kvaliteten.

Sommerfuglen tilbyder garn fra garn de kendte brands BC Garn, Brooklyn Tweed, CaMaRose, Canard, Design-Club, Dunlin.dk, Einrúm, Froehlich, Geilsk, Hedgehog Fibres, Hjelholts Uldspinderi, Hjertegarn, Isager, ITO, Karen Noe, Krea Deluxe, Madelinetosh, Onion, Rowan og Sandnes – alle producenter, som borger for den høje kvalitet og standard.

Skab trendy modestrik i høj kvalitet

Når først du har lært de grundlæggende strik teknikker, kan du gå videre med de mere avancerede designs. Og der er langt fra tidligere tiders tunge, islandske sweatere og halvfjerdsernes hønsestrik til nutidens designer strik. Modeskabere, som er med på tidens trends, har for længst opdaget magien i kvalitets strik – og der dukker hele tiden nye, smarte designs op, som man – i fald man har styr på strik – kan kopiere og sætte sit eget præg på.

Men det behøver faktisk ikke at være så omstændeligt. Hos Sommerfuglen har du i mange år kunnet købe opskrifter på super trendy strik fra strik designere så som Brooklyn Tweed, CaMaRose, Canard, Design-Club, Einrúm, Else Schjellerup, Geilsk, Hanne Falkenberg, Helga Isager, Hjelholt, Inga Walløe, Isager Design, Karen Noe, Kastaniestrik, Onion, Sandnes og Susie Haumann.

På hjemmesiden sommerfuglen.dk finder du de nemme og brugervenlige opskrifter på strik fra disse designere, sammen med billeder af de færdige kreationer. Herfra skal du så blot bestemme dig for, hvilke farve kombinationer, du ønsker til dit færdige produkt, og hvilken størrelse, det skal have. Så pakker og sender Sommerfuglen dit strik kit til dig – komplet med strikkeopskrift og den mængde garn, du skal bruge, i de farver, du har valgt.

Find dit udstyr til strik på sommerfuglen.dk

NO COMMENTS