En god massagebriks giver en vellykket behandling

En god massagebriks giver en vellykket behandling

295
0
SHARE
En god massagebriks giver en vellykket behandling

Er du indehaver af en massageklinik, eller har du åbnet din egen kiropraktor- eller fysioterapi praksis? Så har du brug for klinikudstyr i høj kvalitet – for såvel din egen som for eventuelt andre tilknyttede behandleres (og selvfølgelig klienternes) skyld.

Massagebrikse – fast tilbehør i enhver behandler praksis

En essentiel forudsætning for en vellykket behandling, er et stabilt og komfortabelt leje. Derfor er det vigtigt, at du som behandler eller indehaver af en klinik eller praksis sørger for, at der er solide massagebrikse til rådighed for klienter såvel som for behandlere. En god massagebriks er en investering i klinikkens standard og omdømme – og samtidig en anerkendelse af behandlernes behov. En behandler tilbringer hele sin arbejdsdag ved briksen, hvor han eller hun udfører behandlinger, som kan være krævende for muskler og led. Uanset om din praksis er en kiropraktik klinik, eller om den primært beskæftiger massører, fysioterapeuter, osteopater eller andre former for kropsbehandlere, er det vigtigt, at medarbejderne har de optimale arbejdsforhold.

Med en moderne massagebriks, som har mange indstillingsmuligheder, og måske endda er elektrisk betjent, vil du kunne spare behandlerne for mange kvaler. For det første vil det blive lettere for dem at udføre deres arbejde uden at skulle bruge kræfter på at justere lejet eller indtage uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, som kan belaste kroppen. Og for det andet vil klienten føle sig tryggere og mere afslappet, hvis massagebriksen er stabil og føles robust. I modsatte fald kan man risikere, at klienten ubevidst vil spænde op, og dermed være dårligere klædt på til at modtage behandlingen – med ringere resultater til følge.

Find den rette massagebriks hos kropsform.dk

Uanset din metier, vil du som kropsbehandler kunne finde netop den massagebriks, du har brug for, i den online shop på kropsform.dk. Her kan du gå på opdagelse i alle former for brikse og lejer i flere forskellige kategorier, for eksempel de populære elektriske brikse, som gør justering og indstilling af højde på lejet samt vinkel af fod- og hoved ende meget lettere for behandleren.

Er du Feldenkreis behandler, kan du se et eksklusivt udvalg af den særlige briks, som er udviklet til netop dette formål, og som er både lavere og bredere end en traditionel massagebriks. Og der ud over finder du et meget bredt udvalg af massagebrikse og lejer til brancher som massage, fysioterapi, kiropraktik, gynækologi og obstetrik samt fodterapi og kosmetologi. Kropsform.dk tilbyder et særdeles omfangsrigt udvalg af klinikudstyr og tilbehør til klinik og praksis.

Find din nye massagebriks på kropsform.dk

NO COMMENTS