Få noget på dine fiskekroge

Få noget på dine fiskekroge

129
0
SHARE

Når man giver sig ud i miljøet med at fiske, så handler det om at have det rette udstyr med sig, ellers bliver det en kedelig affære, om man så vil fange noget aftensmad til middagsbordet eller bare vil fange fisk for sportens skyld og sætte dem tilbage igen.

Lystfiskere kommer i rigtig mange forskellige former fra dem, der bare nyder en god svingtur med snøren ved særlige lejligheder, til dem, som ynder at fiske hele året.

Specielt sidstnævnte kan gøre det til en hel videnskab at medbringe det rette udstyr til fisketuren, og hvis du spørger ind til denne persons mest foretrukne værktøj til fisketuren, kan du sikkert regne med at få en lang svada om udstyr, du nok aldrig har hørt om før.

Men grundudstyret ved fisketuren har altid talt en den rette påklædning, en fiskestang, en snøre og en krog for enden. Den slags basale opbygninger kan selvfølgelig variere ved, om man for eksempel fisker ude i en sø, en flod, en å eller havet afhængig af, hvilken type fisk man går efter, men dette er den grundlæggende mundering, man med stor sandsynlighed kan spotte en fisker efter.

Det medbragte fiskeudstyr afhænger også af, hvad man vælger af fiskemetode den pågældende dag, om der er tale om aktiv fiskeri, hvor man gentagende gange kaster snøren ud, så maddingen ligner en levende fisk i bevægelse under overfladen, eller den klassiske passive, hvor man smider et lod ud med madding, der begår sig ved bunden af vandet, hvor man så afventer fangst – og kan slappe af imens.

Specielt med typer af fiskekroge findes der en del forskellige i de sammenhænge.

Man kan blandt andet få enkeltkroge, hornfiskekroge og trekroge.

Og selv angående den første type, enkeltkroge, har man flere underarter derunder ved blandt andet baitholderkroge og store enkeltkroge.

Og det handler altid om at være den korrekte til den ønskede fiskeform, så der er større chance for bid.

NO COMMENTS