Smarte og praktiske møbler, der passer perfekt til dit hjem

Smarte og praktiske møbler, der passer perfekt til dit hjem

944
0
SHARE

Det kan være svært at kombinere funktionalitet og flot design. Det er lige som om, at de fleste møbler er enten det ene eller det andet. Det kan derfor være noget af en søgen at finde frem til de møbler, der kombinerer begge ting og gør det i en stil, som du godt kan lide. 

Har du været på jagt efter smarte møbler til din entre eller på jagt efter flotte taburetter og sofaborde, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på det danske mærke RoonRahn.com. De har netop disse former for møbler, og de er lavet ud fra, at de skal være meget praktiske og funktionelle, samtidig med at de er lavet i et flot design og lækre materialer. For dem, der går op i boligindretning, er det derfor det helt rigtige valg. 

For mange af møblerne gælder, at det er muligt at indstille dem, så de passer til dit behov. Det gælder for eksempel det smarte moodboard, som du kan bruge til opbevaring i entreen, i soveværelset, køkkenet, ja, nærmest et hvilket som helst rum i huset. Moodboardet består af et bræt med huller i. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser alt efter, hvor stort et board du har brug for. I hullerne i boardet kan du sætte forskellige former for hangers. Det kan være til at hænge jakker eller nøgler på. Der findes også specielle knager, som du for eksempel kan bruge til at hænge dine briller eller din guitar i. 

Det er også RoonRahn.com, der er designerne af den smarte Moodstand. Det er et praktisk skostativ i flot træ, hvor du selv har mulighed for at indstille det, så det passer til dine behov. Det kan for eksempel være, hvis du gerne vil have en masse støvler stående på det. Så kan du ændre afstanden mellem de stænger, der holder skoene, så der kan være masser af støvler i. Hvis du skal have klipklappere eller sandaler i stativet, kan du ændre afstanden, så det passer til dem. 

Udover disse to møbler, som der virkelig er mange muligheder i i forhold til at gøre dem mere personlige, kan du også finde skabler i et enkelt, men lækkert design. De kan også bruges som sengebord eller et lille sofabord, hvis du har brug for det. Har du brug for et større sofabord, kan du også finde det på siden. Det er lavet af en flot træplade med nogle smukke metalben, meget enkelt, men meget lækkert design.