Design dit eget tøj hos billigtshirt.dk

Design dit eget tøj hos billigtshirt.dk

992
0
SHARE

Nu om stunder er det nærmest umuligt at finde tøj, som ikke signalere det ene eller det andet tilhørsforhold – enten via materialer, udformning, eller i form af mærker og logoer, placeret strategisk på især T-shirts, jakker, veste, tank tops og andre typer beklædning, man typisk er i ført på overkroppen.

T-shirts med påtrykt firmalogo – gør dine medarbejdere til omvandrende reklamesøjler

Mulighederne for anvendelse af logotøj er legio. Har du et firma, som du gerne vil reklamere lidt med, er det oplagt at få trykt dit firma logo på et batch af t-shirts, som dine medarbejdere så har på, når de for eksempel betjener kunder eller udfører service opgaver. På den måde får dine medarbejdere på én gang en fornemmelse af tilhørsforhold til virksomheden samt en motivation for at reklamere lidt ekstra, når nu de får stillet arbejdstøj til rådighed. Og din virksomhed får – næsten – gratis reklame rundt omkring, når forskellige mennesker bliver eksponeret for dit firmas logo via medarbejdernes tøj.

Du kan tilmed få fremstillet sportstøj med påtrykt logo til det lokale cykelhold, og således opnå eksponering fra den kant også. Eller firmaets DHL løbeteam kan løbe sejren hjem iført t-shirts eller hoodies med firmalogo.

Lækkert logotøj på billigtshirt.dk

Leder du efter et sted, hvor du selv kan stå for designet af dit logotøj, og hvor kvaliteten af det tøj, du kan vælge imellem, er høj, kan du med fordel gå ind på billigtshirt.dk. Her finder du et stort udvalg af trykkeklart tøj i alle farver, udformninger og størrelser. Uanset om du skal have designet eet stykke tøj, eller om du ønsker at bestille tøj til alle dine medarbejdere, kan du finde, nøjagtig hvad du søger på billigtshirt.dk. Her har du mulighed for at vælge imellem t-shirts, polos, sweatshirts, hoodies, cardigans og jakker – alle i høj kvalitet og i størrelser, som rangerer fra XS og helt op til 6xXL. Tøjet findes i kategorierne Dame, Herre, Junior og Unisex.

Alle kategorier, tøjtyper og størrelser står anført i venstre side af selve hjemmesiden, så det er nemt at indsnævre sine valg fra begyndelsen. Hos billigtshirt.dk føres der udelukkende mærker, som leverer høj kvalitet, og som holder en fornuftig standard til prisen. Du finder mærker som Clique, Craft, ID og Stedman. Ved hjælp af den smarte design skabelon er processen gjort nemt for dig – design dit eget tøj ved at uploade dit logo, eller skrive tekst direkte på billedet af den t-shirt, polo, jakke, sweatshirt, hoodie, cardigan eller jakke, du har valgt.

Se den smarte designskabelon på billigtshirt.dk