Kompetent og billig tandlæge i Albertslund

Kompetent og billig tandlæge i Albertslund

962
0
SHARE

Siden folkeskolen er vi blevet opdraget til, at vi bør gå til tandlæge en gang hvert halve år, for at få foretaget det obligatoriske eftersyn af tænder og tandkød, og samtidig få renset tænderne for plak. Dette er også en rigtig god idé – men de færreste efterlever den til punkt og prikke. Enten på grund af økonomien, da menge ikke mener, at de har råd til at betale for et tandlægebesøg hver sjette måned, eller fordi de lider af tandlægeskræk og får kuldegysninger af angst bare ved tanken om at sætte sig i tandlægestolen og gabe op. Og derfor går mange rundt med tænder, som burde behandles, eller tandkød, som er betændt eller angrebet af parodontose, uden at de tør gøre noget ved det.

Men hverken økonomi eller angst for tandlæger bør være herre over dine tænders helbred – der er faktisk ingen undskyldning for ikke at komme af sted. Og hvis du bor i Albertslund eller omegn, har du mulighed for at komme til billig tandlæge, som arbejder med respekt for dig og for dine tænder – og tillige kan håndtere patienter med tandlægeskræk, så du får en meget bedre oplevelse ud af dit tandlægebesøg.

Frøhlich – din tandlæge i Albertslund

Hvis du leder efter en kompetent tandlæge i Albertslund, som samtidig er lydhøre og grundige, så bør du lægge vejen forbi Frøhlich. Klinikken ligger centralt, i gåafstand fra Albertslund Station, og med gode parkeringsmuligheder inden for rækkevidde. Mandag, tirsdag og onsdag har klinikken åbent fra 08:00 til 19:00, og tirsdag åbner klinikken allerede kl. 07:00. Disse lange åbningstider betyder, at du ikke behøver at tage fri fra arbejde for at komme til tandlægen – det kan klares før du møder, eller efter fyraften.

Faste, lave priser på tandlægebehandling i Albertslund

Frøhlich tilbyder alle typer tandbehandling, fra rutinemæssigt tandrens og eftersyn tover rodbehandlinger og tandfyldninger til krone- eller bro behandling eller implantater. Priserne er aldeles rimelige, og ligger frit tilgængelige på Frøhlichs hjemmeside frøhlich.dk. Her kan du få et fingerpeg om, hvad for eksempel en rodbehandling eller en bideskinne vil koste, hvis du vælger Frøhlich som din tandlæge i Albertslund. For behandlinger så som tandrensning, eftersyn og parodontose følges de af Dansk Tandlægeforening fastsatte priser.

Online booking hos Frøhlich i Albertslund

Hvis du vælger at booke en tandlægebehandling hos Frøhlich, behøver du ikke at hænge i telefonrøret i et bestemt tidsrum. Booking af tandlægebehandling klares nemt ved hjælp af online booking på Frøhlichs hjemmeside. Dette er nemt, bekvemt og fleksibelt.

Se dine muligheder for tandbehandling i Albertslund på frøhlich.dk