Sikr dit barn mod solen med et UV-telt, solbriller og soldragt

Sikr dit barn mod solen med et UV-telt, solbriller og soldragt

1140
0
SHARE
Udstyr til børn

Når det er varmt uden for, vil både voksne og børn gerne være så meget som muligt uden for. Men det er ikke sundt for de mindste at være for meget i solen. Med et telt eller en solseng med UV-beskyttelse kan man sikre dem mod de værste af solens stråler. De kan dermed nyde varmen uden for sammen med resten af familien.

Der findes flere forhandlere af solsenge og telte med UV-beskyttelse. En af dem, der er værd at se på, er babadut.dk. De har et stort udvalg af forskellige telte og solsenge. De har både babysenge, hvor de helt små kan sove roligt, beskyttet mod solens stråler. De har også flere pop-up telte, hvor de lidt større kan kravle ind og ud, som det passer dem.

Nemt at have med på stranden

Både pop-up teltene og babysengene er nemme at slå op og ned. Det gør dem nemme at have med på stranden, på skovtur eller på ferie. De mindste vil derfor også være beskyttet mod solens stråler, når man er ude at rejse eller hygger sig ved stranden. Det gør det nemmere at have de små børn med, når man ved, at der er et sted, de kan gå i læ for solens stråler. Særligt midt på dagen bør både børn og voksne passe på solens stråler, så det kan ende med, at hele familien kommer på besøg i teltet.

Anden solbeskyttelse til børn

Udover babysenge og telte med UV-beskyttelse sælger babadut.dk også en lang række andre forskellige produkter til at beskytte børn mod solen. Det er for eksempel solbriller, der har en rem rundt om hovedet. Lidt lige som dykkerbriller. På den måde falder solbriller ikke af, når barnet leger. Nogle børns øjne er meget sensitive over for solen. Hvis de ikke har solbriller på, kan øjnene blive røde og begynde at løbe om aftenen.

Babadut.dk har også soldragter til både babyer og børn. Soldragterne er lavet i Australien, hvor de jo som bekendt har en del mere sol, end vi har her. Dragterne er dermed godt afprøvede. De beskytter mod 98 % af solens stråler. Barnet er dermed godt sikret, når det løber og leger i solen. Og man slipper som forældre for at skulle fedte dem fuldstændig ind i solcreme. Dragten dækker overarme, lår og hele kroppen. Det er dermed bare barnets hoved, hals, underarme og underben, man skal smøre ind i solcreme. Det gør pludselig opgaven meget lettere.