Gør en forskel med økologisk tøj til dine børn

Gør en forskel med økologisk tøj til dine børn

913
0
SHARE

At købe økologisk gør en fordel. Dette til gavn for både for dig selv, for dine børn og for miljøet generelt. Økologi har for alvor fået tag i danskerne, og der bliver hele tiden større og større fokus på at købe økologi. Dette gælder for madvarer, men også tøj og andet. Specielt at tøjet til børn skal være økologisk, er der kommet fokus på. Hos Babynature.dk har de et stort udvalg af netop økologisk og bæredygtig tøj, men også andre produkter, og dette fra anerkendte mærker som Cam Cam, Engel, E Z P Z, DISANA, VivaTex, ÖkoNORM, N-Sleep, LunchBots, Klean Kanteen, Müsli by Green Cotton og mange flere.

De færreste ved, at der bruge ca. 1 kg kemikaler til at fremstille en almindelige T-shirt af konventionelt bomuld. Til en økologisk fremstillet T-shirt benyttes ikke kemikalier, og faktisk er prisforskellen ikke markant.

Hos Babynature.dk sætter de en ære i at finde varer, der er uskadelige for børn og omgivelserne, og opdaterer hele tiden med nye produkter og mærker i shoppen. Varerne i webshoppen indeholder mindst muligt kemi og ressourcespild, og kan alle købes med god samvittighed. Du kan hos Babynature.dk købe både T-shirt, undertøj, nattøj, strømper og strømpebukser fremstillet økologisk. Men også sko og sandaler, hjemmesko, mange former for badetøj og solhatte, regntøj samt huer og kyser. Faktisk kan du også få økologisk præmatur tøj. Altså tøj til de for tidligt fødte og meget små hos Babynature.dk.

Hos Babynature.dk anerkender de også, at dyner, madrasser, sengelinned og lagner også er produkter, der bør være økologiske. Alle mennesker bruger rigtig meget tid i sengen, så det er naturligt en rigtig god idé at vælge økologiske også her. Men Babynature.dk har masser af andet tilbehør, der er fremstillet økologisk. Dette er alt fra hængekøjer, alt til at pusle og pleje din baby, men også tasker, rygsække, beholdere til madopbevaring og meget andet.

Hos Babynature.dk brænder de for at arbejde med bæredygtige og økologiske produkter, og det kan du altid mærke som kunde.

NO COMMENTS