Gør din butik ekstra indbydende op til højtiderne

Gør din butik ekstra indbydende op til højtiderne

1089
0
SHARE

Jul, nytår, fastelavn, halloween og påske. Der er mange gode muligheder for at lokke flere kunder ind i butikken med noget smuk og sæsonrelevant dekoration af din forretning. Det kan være alt fra bannere og til skilte til kunstige træer og blomster. Hos firmaet Brøndsholm har de mange års erfaring med at forhandle artikler til dekoration af butikker. De har derfor et kæmpe lager af ting og ved, hvad årets trends er. Skulle det ske, at man ønsker noget, som de ikke har på lager, kan de som regel hurtigt skaffe det i løbet af et par dage.

Få hjælp af en dekoratør til at pynte op

Hvis man gerne vil have pyntet op, men ikke selv ved, hvordan det skal gøres, kan man også få Brøndsholm til at hjælpe en. Så sender de en dekoratør ud og gennemgår butikken sammen med en. Det kan også være nyttigt, hvis man har brugt den samme dekoration i mange år, men har brug for nye ideer. Dekoratøren lytter selvfølgelig altid til dine ideer, og hvordan du gerne vil have det. Det er din butik, og det er dig, der kender dine kunder bedst.

Pynt op til jul

Jul er nok den højtid, de fleste butikker pynter op til. Hos Brøndsholm har de rigtig meget forskellig pynt at vælge imellem. Det er for eksempel kunstgran og kunstige juletræer, der kan give butikken en hyggelig stemning. Indpakkede gaver i vinduet kan lede folks tanker hen på, at de også snart skal have købt nogle julegaver.

De fleste butikker begynder at pynte op til jul i løbet af november. Det er vigtigt ikke at begynde for tidligt for at trætte kunderne. Julen og gaveræset skal ikke føles, som noget man pådutter dem. Julepynten skal helst føles som noget, man gør for at sprede hygge og god stemning. I forhold til at pynte op er det dog en god ide at begynde lidt tidligere, end man måske ellers ville. Så har man tid til at gå og rette sin udstilling til, så den er helt perfekt, til gaveræset begynder i december.

Pynt op til påske

I forhold til udsmykning af butikker varer julen på ingen måde lige til påske. Hvis man er meget vaks, får man pillet sin julepynt ned umiddelbart efter jul og hængt noget nytårspynt op i stedet. Det kan man også købe hos Brøndsholm. Nytårspynten bør man pille ned igen, inden man åbner efter nytår.

Mellem nytår og påske er fastelavn. Det er forskelligt fra butik til butik, om man vælger at pynte op. Det kommer meget an på, om man har noget til højtiden. Eller kan vinkle sine varer, så de passer til højtiden.

De fleste butikker pynter lidt ekstra op til påske. Hos Brøndsholm kan man købe kunstige påskeliljer og en masse forskellige former for æg, som man kan dekorere sin butik med. Man kan også købe kyllingefigurer og harer, der kan sidde rundt omkring i butikken og minde kunderne om påsken. De fleste danskere fejrer stadig påske i en eller anden form, og langt de fleste holder i hvert fald påskeferie. Om ikke andet kan pynten minde dem om deres forestående ferie.