Hos Vægteeksperten har de digitalvægte til ethvert formål

Hos Vægteeksperten har de digitalvægte til ethvert formål

1372
0
SHARE
Digital Vægte

Analoge vægte hører fortiden til. Digitale vægte bliver mere og mere udbredt, både i danskernes hjem, men også i mange virksomheder. De er generelt ekstremt brugervenlige, og meget fleksible, og kan både bruges til køkkenet, til badeværelset, på kontoret og faktisk også udendørs eller et helt femte sted. Digitale vægte har større præcision, og er dermed at foretrække i forhold til de gamle analoge vægte.

Hos Vægteksperten fører de digital vægte af mange forskellige slags. Fælles for vægtene er, at de alle er i et moderne lækkert design, og har store brugervenlighed. Digitale vægte har alle et tydeligt display, hvor du let kan aflæse dine resultater og så er de logiske at betjene. Hos Vægteksperten kan du finde digitale vægte, der er velegnet til både nybegyndere og også til den mere avancerede bruger. Og digitale vægte er velegnet til en bred vifte af vejeopgaver både i erhvervslivet såvel derhjemme. Vægtene er velegnet til en bred vifte af vejeopgaver såvel i erhvervslivet som i hjemmet.

En mulighed for en spændende digital vægt er modellen CTS30000 fra MyWeigh, der har en max. vægt på 30 kg, en præcision på 0,5 gram, og er super velegnet som brevvægt, pakkevægt og lignende. Er lavet i nutidigt design og med en let aflæselig grøn bagbelyst LCD skærm og en målflade i rustfri stål samt justerbare gummifødder, der gør vægten behagelig at arbejde med. MyWeigh laver også modellen KD8000, der er velegnet som professionel bagevægt. Dermed slipper du for at skulle regne med skæve mål og i stedet regne med procenter, og du får derfor altid det bedste resultat. Endnu en mulighed fra MyWeigh er modellen KD-7000, der sætter standarden for alle andre køkken- og kontorvægte. En perfekt vægt i mellemklassen, der ovenikøbet er let at rengøre og har et aftageligt gennemsigtigt LCD cover, der beskytter knapperne og displayet fra skade, snavs og skidt.

Priserne er konkurrencedygtige og udvalget er stort. Du kan helt sikkert finde en digital vægt til dit behov hos Vægteksperten og er sikker på at få valuta for pengene.