Løs opgaven hurtigere og bedre med den rigtige minigraver skovl

Løs opgaven hurtigere og bedre med den rigtige minigraver skovl

213
0
SHARE

En minigraver er en god investering for stort set alle mellemstore og små anlægs- og byggevirksomheder. Den lille, kompakte maskine er nem at transportere, så du hurtigt kan rykke ud til nye opgaver og løse dine kunders problemer. Men den er også stærk og fleksibel, ikke mindst fordi den kan tilpasses til de fleste opgaver med ekstra udstyr. For eksempel med en ny minigraver skovl.

Minigraveren er lille, men stærk. Det har dog en stor betydning, hvilken skovl du har monteret. Hvis du skal grave ud i et område med tung og våd lerjord, vil du hurtigt opdage, at din standardskovl er for stor og tung til opgaven. En lerskovl er mindre, men glider mere ubesværet gennem det tunge materiale, og derfor kan du hurtigere løse opgaven.

Skal du derimod grave i tør jord, der er fuld af sten og store urenheder, kan du få brug for en risteskovl. Den er konstrueret med riller i bunden, der lader jord og sand falde ud, mens den holder på de større elementer. På den måde slår du to fluer med et smæk, fordi du kan grave ud og sortere materialerne på én og samme tid.

Med planerskovlen kan du, som navnet antyder, jævne overflader af alle typer ud. Både grus, sand og jord kan trænge til en planering, og opgaven er hurtigt løst med denne brede skovl. Den store bredde gør også skovlen ideel til at flytte store mængder af lettere materiale.

Med en minigraver og den rette skovl er du godt på vej til fyraften

En af de største fordele ved minigraveren er alle de manuelle opgaver, den eliminerer. Fordi maskinen er lille, kan den nå ind i de fleste kroge. Med den lille skovl ordner den de fleste små opgaver, der ville have virket uendeligt meget større, hvis man skulle bruge en manuel skovl.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY