3 råd til et blødt hjem

3 råd til et blødt hjem

255
0
SHARE

Ikke alle er til det hårde sterile hjem med alt for mange kanter og ting, man kan slå sig på. Særligt hvis man har småbørn, kan et blødt hjem i rundere rammer have en overvejende positiv effekt. Vi giver dig her tre råd til, hvordan du får et blødt hjem gennem tiltag i indretningen.

Brug stof i stedet for hårde overflader, hvor det er muligt

Boligtekstil kan komme i mange forskellige former og farver, men de er alle sammen gode løsninger i den forstand, at det ikke er specielt hårdt. Derudover har man nogle utrolige designmuligheder, når man tilvælger stof, da man med andre rå og hårde materialer slet ikke har samme muligheder for at tilpasse, hvordan det skal se ud. Ulempen er dog selvfølgelig, at det er en smule sværere at gøre rent – men du sviner jo ikke, vel?

Skumgummi på legegulvet

Børn er ikke altid helt så motorisk stærke som voksne, og det betyder, at de kommer til at tumle meget rundt, mens de lærer, hvordan deres balance og legemer fungerer. Læg derfor et gulv af skumgummi på børneværelset, eller hvor du påtænker, at barnet primært skal lege. Du vil have meget mere ro i maven som forælder, når barnet leger rundt på dette gulv.

Undgå trin og kanter

Mange ældre hjem lider af, at der rigtig ofte skal tages et trin op, når man skal ind i nye rum, mens dette fremkommer lidt sjældnere i nyere hjem. Disse trin er ikke hårde i sig selv, men særligt kan gæster og ældre være udsat for at træde og falde over disse.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY