Køb en brugt traktor

Køb en brugt traktor

378
0
SHARE

En traktor er ikke lige noget, man går ned og køber hos den lokale forhandler af mindre brugsgenstande.

Sådan en maskine skal vælges med omhu, om det så er en af mærket John Deere, Massey Ferguson, New Holland eller en helt tredje eller fjerde model.

Netop det med traktormodeller er også en hel verden for sig selv på linje med, hvilket bilmærke du foretrækker at køre i.

For der findes puritanere, der sværger til ét bestemt traktor-mærke og som aldrig kunne forestille sig at køre i andet end det samme mærke hele livet igennem.

Andre traktorførere skifter mellem forskellige modeller af traktorer afhængig af, hvilket formål de skal bruge dem til, da de mener, forskellige modeller egner sig til forskellige opgaver, også når der er forskel på størrelsen af traktorer.

Man ser mest traktorer bliver brugt i landbruget, hvor dette terrængående køretøj, omend ikke kan nå en høj hastighed i gennemsnitsfart, men så i hvert fald får ordnet det grove arbejde for dig.

Traktorer bliver stort set altid brugt til høstsæsonen, hvor man spænder en vogn bagefter traktoren, og så kører den rundt på marken og venter på, at majetærskeren er blevet fyldt med den høstede sort, så den kan blive aflastet med sin sort ned i vognen bag traktorer, så majetærskeren kan have plads i sig igen.

Men en traktor kan også bruges i andre områder i landbruget, hvor der skal transporteres andet gods rundt, eller hvis man bruger forspændet, man kan tilslutte, så man har en grave- læssemaskine, der kan flytte større partier af affald, høst eller andet over en distance. 

Traktoren kan også bruges med et bagparti, der samler korn og andet sammen i bunker.

Man behøver dog ikke nødvendigvis købe sin traktor fra ny hver gang, da man også kan købe en brugt traktor og på den måde spare penge.

Traktoren bevarer jo ikke sit kønne udseende særligt længe, så man kan lige så godt anskaffe sig en med patina, der kan udføre nogle opgaver hist og pist. For eksempel hvis man ikke skal benytte den hver dag.

NO COMMENTS