Herman Miller Aeron – ergonomisk kontorstol med høj siddekomfort

Herman Miller Aeron – ergonomisk kontorstol med høj siddekomfort

666
0
SHARE

Oplever du ofte, at du, efter en lang arbejdsdag, er nærmest følelsesløs bagi, har smerter over lænden, og at du har en snurrende fornemmelse i dine ben? Dette kun skyldes, at din kontorstol ikke passer til dig. En dårlig kontorstol kan føre til, at du spænder op i de forkerte muskler, som så bliver overanstrengt og samtidig trækker rygraden i skæve retninger. Dette fører til smerter i lænden og en krum holdning, som igen bevirker, at organer og indvolde trykkes sammen, hvilket fører til overfladisk vejrtrækning, dårlig fordøjelse og i allerværste tilfælde sygdomme i mave-tarm systemet.

Samtidig kan en dårlig – eller forkert indstillet – kontorstol anspore dig til en siddestilling, som blokerer for blodomløbet til dine ben, for eksempel krydsede lår. Og har du ikke ordentlig støtte i ryg og lænd, risikerer du at falde sammen i nakke og skuldre, hvilket igen kan medføre nakkesmerter, hovedpine og infiltrationer i skuldre og arme.

Vælg en Herman Miller Aeron – den ultimative kontorstol

Du ønsker med andre ord at optimere dine siddevaner – især fordi du tilbringer 8 – 10 timer om dagen siddende ved din arbejdsstation, og ikke ønsker at ødelægge din krop derved. Derfor kan det anbefales, at du kigger dig om efter en kontorstol af høj kvalitet, som opfylder samtlige krav til ergonomi, og som er udviklet til at tilpasse sig kroppen – ikke omvendt. Her er Herman Miller Aeron en suveræn spiller på markedet. Herman Miller Aeron har vundet priser for sit sublime design, og er kåret til Verdens Bedste kontorstol.

Med sine mange justerings muligheder og høj siddekomfort er Herman Miller Aeron et kvalificeret bud på en kontorstol, du aldrig bliver træt af at sidde i. Og nu kan du erhverve den lækre og behagelige kontorstol uden at det behøver at vælte dit – eller virksomhedens – budget.

Køb Herman Miller Aeron billigt – vælg en refurbished model fra Value Shop

Hvis du ikke ønsker at betale fuld pris for en ny Herman Miller Aeron, kan du med fordel lægge vejen forbi Value Shops online butik på valueshop.dk. Her kan du bestille en brugt Herman Miller Aeron, som er sat i stand, så den fremstår som ny – og til en brøkdel af nyprisen for stolen. Hos Value Shop forhandles refurbished Herman Miller Aeron – stolen sættes sammen og forsynes med alt originale ekstraudstyr som for eksempel lændestøtte, nakkestøtte eller armlæn af læder efter dit eget ønske. Value Shop leverer din nye, brugte Herman Miller Aeron til døren få uger efter afgivet bestilling.

NO COMMENTS