En fusion af skønhed og funktionalisme

En fusion af skønhed og funktionalisme

560
0
SHARE

Kranz og Ziegler skaber flotte halskæder til enhver lejlighed. Et smukt halssmykke med vedhæng kan forvandle en enkel kjole til et elegant aftenoutfit, mens en iøjnefaldende statement-halskæde giver kant til et ellers nedtonet look.
Om man er til et rocket og urbant look, enkle og elegante smykker eller lange, boheme-agtige halskæder, fører Kranz og Ziegler et spændende og inspirerende udvalg af halskæder for enhver smag.

Kranz og Ziegler har designet og produceret moderigtige smykker siden 2003, altid med dansk design og godt håndværk som udgangspunkt. Kranz og Ziegler søger altid at skabe et fashion statement med deres smykker, som giver bæreren mulighed for at udtrykke sig. Brandet stræber efter at udfordre både sig selv og branchen kreativt, ved at fusionere skønhed og funktionalisme i hvert enkelt smykke, de skaber.

Kranz og Ziegler fører både lange halskæder, halskæder med vedhæng og halskæder beregnede til charms. De lange halskæder findes både i enkle og minimalistiske varianter eller i mere markante designs med mange, parallelle kæder, knuder, perler eller med et flot og råt vedhæng af hængende kæder. Brandet har lange halskæder i både sort eller forgyldt stål, og i sølv.
Blandt Kranz og Zieglers halskæder med vedhæng finder man både søde og klassiske halssmykker med hjertevedhæng, og sofistikerede designs til kvinden, der ønsker et elegant og enkelt udtryk, som for eksempel brandets halskæder med vedhæng af smykkesten, som howlite eller grøn marmor. Med materialer som smykkesten, sølv, læder og perler fremhæver halskæder fra Kranz og Ziegler natur som et vigtigt element i smykkernes skønhed. Noget, der også skinner igennem i den smukke gren-halskæde, som prydes af en lille lærkegren i forgyldt eller oxideret sølv.

Med den populære STORY-serie giver Kranz og Ziegler yderligere mulighed for at man kan udtrykke sig gennem personlige smykker. Serien lader nemlig bæreren sammensætte sit eget smykke blandt et mangfoldigt udvalg af halskæder, ure, armbånd og charms. De forskellige charms kan sættes på kæder og armbånd, så man løbende kan ændre udtrykket på smykket, alt efter humør og stil. STORY-halskæderne findes enten som smukke, snoede satin-halssnore, eller som kuglekæder i forskellige ædelmetaller eller facetslebne smykkesten. Kæderne kan personliggøres med en eller flere af de mange forskellige charms for et unikt udtryk.
STORYs efterårskollektion 2017 har fokus på de tre stilarter Modern, Rock og Poetry, der hver især udtrykker strømlinet minimalisme, rå ynde og sart skønhed. Dette års kollektioner fra STORY præsenteres af Lene Nystrøm, som de fleste sikkert vil huske som forsangeren fra Aqua. Lene Nystrøm søger selv altid at skabe et unikt og personligt udtryk med sit tøj og sine smykker og bruger gerne rå smykker til et feminint outfit og omvendt, for at skabe spænding og kontrast.

Kranz og Ziegler søger med hver ny kollektion at skabe smukke udtryksmuligheder for kvinder, gennem flotte og personlige smykker.

NO COMMENTS