Spejle har mange funktioner på babyværelset

Spejle har mange funktioner på babyværelset

614
0
SHARE

Hvis du allerede overvejer at sætte spejle op på babyværelset, er det en rigtig god ide for dig – af flere grunde. Først og fremmest kan et spejl være med til at gøre, at dit barn kan se sig selv. Du kan hænge det op over puslebordet eller på væggen på babyværelset. I starten vil babyen synes, at det er spændende at se på det andet barn i spejlet, der bevæger sig. Når barnet er 15 til 18 måneder gammelt, vil det begynde at få en fornemmelse for, at det er person. Det begynder derfor at kunne genkende sig selv i spejlet. Det er rigtig sjovt at iagttage som forælder, og spejlet er et vigtigt redskab for dit barn til at lære sit eget udseende at kende. 

Et godt sted for dig at købe spejle til babyværelset er på hjemmesiden villavejen.com. Det er en stor webshop, hvor de har en lang række fine boligartikler, som du kan bruge til at indrette dit barns værelse med. Det er lige fra knager, lamper og bogstaver på døren til fine spejle. Det er derfor det oplagte sted for dig at shoppe, når du leder efter nye ting til børneværelset. 

Spejlene hos villavejen.com er alle formet som forskellige figurer. Det kan være en sky, en sommerfugl eller en batmanmaske. Der er dermed god mulighed for at finde frem til det helt rigtige spejl, der passer ind hos jer. Alle spejlene er lavet, så dit barn kommer til at fylde det meste af spejlet, når det spejler sig i det. Hvis du står i baggrunden, bliver barnet altså ikke forstyrret af, at du også spejler dig i spejlet. Barnet vil kun have fokus på sig selv, og hvordan det ser ud. Det er med til at give et fint lille spejl, som dit barn kan bruge meget tid på at kigge i. 

NO COMMENTS