Find det rigtige foder til din hund

Find det rigtige foder til din hund

888
0
SHARE

Det kan være svært at vide, hvilket foder der vil være det bedste for ens hund. Der er så mange forskellige valgmuligheder. Derudover er det jo tydeligt, at ens hund hellere vil spise det samme, som man selv spiser. Så hvad kan hunden egentlig lide? Og hvad har den brug for? Man kan jo desværre ikke spørge den selv. 

Hos simbasfoder.dk har de et stort udvalg af hundefoder. Du kan derfor være sikker på at finde noget, som din hund godt lide – og som er sundt for den. 

Tit er man nødt til at prøve sig frem med forskellige typer af foder for at finde frem til den, som ens hund godt kan lide. Hunde er dog ikke kræsne på den måde. Hvis der ikke er andet at spise, spiser de deres hundefoder. 

Når du skal købe foder til din hund, skal du først og fremmest se på, om det henvender sig til en hund i dens alder og størrelse. Hundefoder er oftest opdelt i foder til hvalpe, foder til unge hunde, foder til voksne hunde og nogle gange også i foder til ældre hunde. På hvert trin i sit liv har hunden brug for noget forskelligt foder., fordi den har forskellige ernæringsmæssige og energimæssige behov. Det er derfor vigtigt at tage hensyn til hundens alder, når man køber foder. 

Mange typer af hundefoder henvender sig også til små, mellemstore eller store hunde. Noget hundefoder henvender sig endda til bestemte hunderacer. Det kan for eksempel være schæferhunde, labrador og golden retriever, der er nogle af de mest populære. Det skyldes, at hunde i forskellige størrelser har forskellige problemer. Så kan man tage højde for det med foderet. 

Schæferhunde lider for eksempel oftere af hudsygdomme end mange andre typer af hunde. De har ofte også ledproblemer. Det kan man være med til at forebygge med den rette kost. 

 

NO COMMENTS