Stop din snorken

Stop din snorken

205
0
SHARE

Dét at snorke, kan virke som et uløseligt problem. Noget, som bare ikke kan ændres. Snorken kan være meget generende, men det er ofte ikke den snorkende, som er mest generet af problemet. Det er den, der sover ved siden af, og som igennem natten skal lytte til de høje, tilbagevendende lyde. At snorke er imidlertid ikke et uløseligt problem – løsningen er faktisk tværtimod simpel, og dette kan du få et indtryk af på mundfrisk.dk. Her kan du se de mange forskellige produkter, der kan afhjælpe problemet. Stop snorken med hjælp fra mundfrisk.dk. Her er en gennemgang over forskellige produkter, der virker mod problemet.

Anti-snorke armbånd

Det er svært at forstå, at et armbånd kan afhjælpe snorken om natten, men dette er tilfældet med anti-snorke armbåndet. Her registrerer en bio-sensor personens snorken, når den starter, og armbåndet sender herefter et signal til nerverne i håndleddet, der refleksivt får personen til at nedsætte hyppigheden af sin snorken – det er vigtigt at understrege, at nervestimuleringen foregår smertefrit. Anti-snorke armbåndet er altså en ikke-invasiv metode mod snorken. Armbåndet ligner desuden et helt normalt armbåndsur.

Næseklemme eller plaster udvider næseborene

En anden løsning på snorken er en Treat & Ease næseklemme. Produktet passer ind i næseborene og holder disse længere fra hinanden – dermed gøres din vejrtrækning lettere. Dette er en let og enkel løsning, som ikke er bekostelig. En lignende løsning finder du med anti-snorke plasteret, der ligeledes udvider passagen gennem næsen – det bliver hermed lettere at trække vejret ubesværet. Da produktet sidder udenpå næsen, er dette også en god løsning til at forhindre snorken ved tilstoppet næse. Et plaster som dette øger faktisk iltindtaget med op til 33%, og dette resulterer i en bedre vejrtrækning og dermed mindre snorken. Produktet er imidlertid bedst egnet til mindre snorke-gener, allergi eller lettere tilstoppet næse. Se mere på mundfrisk.dk.

 

 

NO COMMENTS