VikarService – hyr professionelle og kompetente vikarer til mange forskellige brancher

VikarService – hyr professionelle og kompetente vikarer til mange forskellige brancher

930
0
SHARE

Er I en privat eller offentlig virksomhed, der har brug for en professionel vikar, som kan træde til med kort varsel? Så kan I med fordel henvende jer til VikarService.nu, som er et landsdækkende vikarbureau. De professionelle vikarer kan hyres til at løse opgaver inden for f.eks. skovbrug, landbrug, rengøring, industri, maskinstation, kirkegård eller maskinfører.

Hyr kompetent vikar uden besvær

Fordelene ved at hyre en professionel vikar er, at vedkommende hurtigt kan springe til og løse arbejdsopgaver på lige fod med virksomhedens øvrige ansatte. Vikarerne er kompetente og har erfaring med at betjene maskiner, og de har også deltaget i de nyeste kurser inden for deres arbejdsområde. Som virksomhed er det nemt at hyre en af de 700 professionelle vikarer, som VikarService.nu har på landsplan, og virksomheden slipper for besværet med personaleadministration. Samtidig betaler virksomheden kun for de effektive arbejdstimer, og det kan især være en fordel for virksomheder med sæsonarbejde, at de kan hyre professionelle vikarer for en kortere eller længere periode.

Hvilke virksomheder kan med fordel hyre vikarer?

Landbrug kan med fordel hyre landbrugsvikarer til svinebesætninger, minkfarve, kvægbesætninger, markarbejde eller rengøring af stalde. Håndværkerfirmaer eller byggefirmaer kan have brug for vikarer til at løse opgaver inden for f.eks. montering, isolering, gravearbejde, kloakering, nedbrydning, oprydning eller tagarbejde. Til offentlige eller private anlæg, parker og skove kan der være brug for vikarer til vedligeholdelse, anlæg af nye grønne områder eller juletræsfældning. Rengøringsfirmaer kan med fordel hyre professionelle vikarer til rengøring og vinduespolering.

Kontakt lokalafdeling for mere information

Uanset hvilken slags professionel vikar jeres virksomhed har behov for, så kan VikarService.nu imødekomme jeres ønsker og behov for professionel assistance nu og her. VikarService.nu har en række lokalafdelinger, så I kan helt sikkert finde en afdeling nær jer, som I kan kontakte, hvis I gerne vil vide mere om mulighederne, eller I står og skal bruge en professionel vikar med kort varsel.