Spar på elregningen med innovativ og miljøvenlig varmepumpe

Spar på elregningen med innovativ og miljøvenlig varmepumpe

602
0
SHARE

Private boligejere såvel som virksomheder kan få store fordele ved at udskifte træpillefyret eller oliefyret med en varmepumpe. Der er penge at spare, fordi varmepumpen reducerer energiforbruget og dermed er mere økonomisk, og den kræver ikke den samme vedligeholdelse som et fyr. Får du installeret en varmepumpe, så vil det være med til at øge din ejendoms værdi, fordi varmepumpen netop er mere økonomisk rentabel. Samtidig har varmepumpen også den fordel, at den bruger el, og dermed forurener den ikke miljøet som gammeldags olie- eller træpillefyr.

Varmepumper til alle typer af privatboliger og virksomheder

Når du skal finde en varmepumpe, som matcher din privatbolig eller virksomhed, så kan det anbefales at vælge en af de erfarne leverandører på markedet, som både har et udvalg af varmepumper i høj kvalitet til favorable priser, og som kan give dig den professionelle rådgivning, du har behov for, når du skal finde den løsning, som passer bedst til dig. Den danske grossist Kinnan har den største know-how inden for alternativ opvarmning og afkøling i Danmark, og virksomheden fører mærkerne LG, Panasonic og Mitsubishi, som er de bedste på verdensplan. Kinnan har et landsdækkende netværk af autoriserede forhandlere og montører, og dermed kan kunderne altid få den professionelle vejledning og hjælp til montering af varmepumper, som der er behov for.

Verdens bedste varmepumper til favorable priser

I Kinnans sortiment finder man LG varmepumper, der leverer høj effektivitet, når det gælder, så man får et behageligt og varmt indeklima i de kolde vintermåneder. Takket været LG’s succesrige Inverter-teknologi er det muligt at reducere energiforbruget med op til 50 %, og modellen Nordic Prestige Plus 09 er den type varmepumpe som ifølge tests giver den bedste energibesparelse. Flagship varmepumper fra Panasonic, som er blevet testet hos Sveriges Tekniske Forskningsinstitut, har vist sig af være fem gange så effektive som traditionelle varmesystemer, der er baseret direkte på el, så med en Flagship varmepumpe er der virkelig potentiale for at sænke din elregning. Mitsubishis innovative HERO varmepumpe anvender en Hyper Heating teknik, som har en vedvarende effekt, så du altid har en behagelig temperatur i din bolig eller virksomhed. Varmepumpen har forskellige smarte funktioner som eksempelvis et Night Mode, som gør varmepumpen næsten lydløs i nattetimerne. Derudover har den en høj energieffektivitet med A+++, og du får 5,2 gange så meget varme for hvert kw, når du har en HERO varmepumpe, som hvis du sammenligner med el. Uanset hvilken løsning, du har brug for i din privatbolig eller virksomhed, så finder du varmepumper af højeste kvalitet til favorable priser hos Kinnan, som er en god investering for fremtiden.

NO COMMENTS