Gustafsen VVS Århus – din professionelle VVS’er

Gustafsen VVS Århus – din professionelle VVS’er

550
0
SHARE

Har du brug for en autoriseret VVS-mand i Århus og omegn, kan du for eksempel tag et kig på Gustafsen VVS. Her finder du håndværkere med integritet og faglig stolthed, som igennem to generationer har arbejdet på at sikre deres kunder den bedste behandling og de mest optimale resultater. I kraft af håndværksmæssig ekspertise og lang erfaring kan Gustafsen VVS garantere dig en løsning på dine VVS opgaver, som du kan være glad for – og VVS firmaet stolt af.

Hvad er VVS?

VVS står for Ventilation, Varme og Sanitetsteknik – i gamle dage Vand, Varme og Sanitet. VVS dækker over alle de opgaver, som relaterer sig til installationer i dit hjem i forbindelse med ventilation, vand og sanitet (toilet, afløb mv). Når der skal udføres arbejde på disse installationer, skal det gøres ved en autoriseret VVS’er.

Hvornår skal jeg bruge en VVS’er?

Hvis du skal have lavet nyt køkken eller bad, er der mange opgaver, du sagtens selv kan udføre. Du kan for eksempel sagtens selv udskifte dit brusehovede, eller sætte en ny håndvask op, hvis den gamle har fået en revne – det behøver du ikke en VVS’er eller en blikkenslager til. Men hvis du skal have udført arbejde på dine rør eller din faldstamme, eller have monteret et toilet eller et indbygget blandingsbatteri, kræver det en autoriseret VVS’er til at udføre opgaven – ellers står du med hele risikoen selv, samt en forsikring, som ikke dækker, hvis det går galt.

Professionel og autoriseret VVS’er i Århus

Bor du i Århus, og skal du have udført arbejde, som kræver hjælp fra en autoriseret VVS’er, er Gustafsen VVS et oplagt bud. Gustafsen VVS er en familiejet virksomhed med mange års erfaring med professionelt VVS arbejde. Siden 1991, hvor virksomheden blev grundlagt af Carsten Gustafsen, er firmaet vokset til nu også at omfatte en anden, ligeledes familiedrevet virksomhed, nemlig Carl Sørensen & Søn VVS A/S. Gustafsen VVS drives af Carstens to sønner, og fokus ligger stadig på det gode håndværk, en høj kvalitet i det udførte arbejde, og en professionel og kundevendt tilgang til opgaverne.

VVS arbejde i høj kvalitet – med garanti

Hos Gustafsen VVS udføres kun autoriseret VVS arbejde. Virksomheden er medlem af Dansk VVS Garanti, og en del af Installatørernes Organisation TEKNIQ. Dette sikrer dig som kunde – du vil, i tilfælde af at arbejdsopgaverne ikke bliver udført som følge af for eksempel konkurs, være fuldt dækket ind økonomisk.

Klik ind på hjemmesiden Gustafsenvvs.dk og få et godt tilbud på VVS Århus.

NO COMMENTS