Gør arbejdet smartere og lettere med hjælperedskaber

Gør arbejdet smartere og lettere med hjælperedskaber

418
0
SHARE

Ville du som ansvarshavende på byggepladsen eller formanden for et hold af vejarbejdere ønske, at der var noget, du kunne gøre, for at gøre dine medarbejderes hverdag lettere, skære ned på antallet af skader, og minimere antallet af mandetimer, der bruges på en opgave? Så er det oplagt at kigge på de arbejdsopgaver, som kan lettes, ved simpelt hen at investere i det rette udstyr.

Mange opgaver, som involverer løft af tunge eller svært håndterbare genstande, kan lettes betydeligt ved at anvende hjælperedskaber, som er indrettet specielt til opgaven. På den måde kan du skåne dine medarbejdere og beskytte dem mod slidskader, samtidig med at du minimerer risikoen for pludseligt opståede skader i forbindelse med tunge løft – for eksempel hvis en medarbejder får fingrene i klemme, laver et usundt vrid i sin ryg, eller taber en tung genstand ned over sine fødder.

Beskyt dine medarbejderes fysiske helbred – anvend hjælpeudstyr fra ASP Produktudvikling

Denne type hjælperedskaber til bygge og anlægs branchen finder du hos ASP Produktudvikling. Virksomheden har gennem en årrække beskæftiget sig med udvikling af aggregater, som kan lette arbejdet ved løft af for eksempel brønddæksler, kantsten eller andre genstande, som i kraft af deres facon, vægt eller placering er vanskelige at håndtere uden hjælp.

I produktsortimentet finder du blandt andet løftevogne, som kan reducere såvel det påkrævede mandskab som risikoen for løfteskader ganske betragteligt. Løftevognen er indrettet til ved hjælp af en sugekop at kunne løfte for eksempel brønddæksler. Brønddæksler er ofte placeret under grundhøjde, og sjældent forsynet med håndtag. Derfor kræver de som regel flere mand til at løfte dem, ved hjælp af en løftestang – og dette er ikke en opgave uden risici. Med løftevognen fra ASP Produktudvikling kan denne opgave med lethed udføres af én mand.

Læs mere om den smarte løftevogn og det øvrige produktudvalg på asp-produkt.dk

NO COMMENTS