Beskyt din butik med sikkerhedsfilm fra solfilm.dk

Beskyt din butik med sikkerhedsfilm fra solfilm.dk

141
0
SHARE
Beskyt din butik med sikkerhedsfilm fra solfilm.dk

Hvis du er indehaver eller bestyrer af en butik, en café, en restauration, et galleri, eller anden virksomhed, som har store udstillings vinduer i gade plan, bør du overveje, hvilke forholdsregler, du træffer i tilfælde af ulykker, hærværk, terror eller andet, som kan forårsage, at dine vinduer knuses. Hvis et stort glas vindue ikke er ordentligt beskyttet, kan de flyvende glas splinter forårsage store skader på personer og materiel. Og hvis du undlader at træffe dine forholds regler med hensyn til beskyttelse af vinduer med for eksempel beskyttelses film, gør du livet alt for nemt for eventuelle tyve, som ønsker at berige sig på din ejendom i ly af natten. Selvom din butik, cafe eller restauration er forsynet med alarmer og overvågning, vil en tyv kunne slippe hurtigt af sted med dine værdier vi en knust rude.

 

Med sikkerhedsfilm fra solfilm.dk kan du på en nem måde beskytte såvel dine udstillings vinduer som din ejendom. Sikkerhedsfilm er en klar, selvklæbende film, som monteres oven på vinduets glas, og som er usynlig for det blotte øje, så længe vinduet er intakt. Hvis ruden knuses, for eksempel på grund af stenkast, lufttryk fra en eksplosion eller lignende, holder sikkerhedsfilmen sammen på ruden, og forhindrer farlige glas splinter i at spredes og forårsage person skader og ødelæggelse på for eksempel biler i nærheden. Fra et forsikringsmæssigt synspunkt er der således store fordele ved at anvende sikkerhedsfilm fra solfilm.dk. Samtidig gør sikkerhedsfilm det vanskeligt for indbruds tyve at knuse ruden, da sikkerhedsfilmen holder sammen på glasset og gør det svært at bryde igennem.

 

Sikkerhedsfilm er let at montere – du kan eventuelt alliere dig med en professionel montør, hvis du ønsker et 100% pletfrit resultat. Lige som solfilm måles sikkerhedsfilm op og skæres ud til at passe perfekt til din vindues rude fra kant til kant.

NO COMMENTS