Gustav dametøj

Gustav dametøj

1517
0
SHARE
Gustav dametøj

Mærket Gustav byder på utroligt mange lækre styles indenfor dametøj. Brandet Gustav startede i Danmark men er idag et populært mærke i mange andre dele af verden også. Og der er god grund til, at så mange kvinder er glade for netop dette mærke. Gustav dametøj henvender sig, med egne ord, til de kvinder, som føler sig hjemme i verden. Det er de selvsikre, stilbevidste og ikke mindst kvalitetsbevidste kvinder, som Gustav dametøj skal bæres af. Det er for kvinder, som tør stå inde for egen kvindelighed og som føler sig hjemme i det afslappede feminine men alligevel sofistikerede look. Sammen med kvinden vil tøjet uundgåeligt udstråle elegance og selvsikkerhed.

Gustav dametøj er først og fremmest kendetegnet ved den altid gode kvalitet. Det er et brand, som absolut ikke går på kompromis med materialer og god produktion. Håndværket skal være i orden – det er den vigtigste faktor hos Gustav. Derfor er alle styles udført i de bedste stoffer. Designet er kendetegnet ved at være feminint og sofistikeret men samtidig afslappet og til tider med en eller flere rå detaljer. Gustav tøj består gerne af flere forskellige materialer, og det er netop i dette mix af materialer, at det unikke og sofistikerede opstår for hvert enkelt stykke tøj. Gustav dametøj består således gerne af et råt grundstof, som er kombineret med forskellige feminine detaljer som eksempelvis flæser eller blonder. Det endelige udtryk er altid det helt specielle feminine look, som kendetegner Gustav dametøj – det skal ikke være kedeligt, men det skal heller ikke være alt for prangende. Farverne er ofte afdæmpede og afslappede og man finder mange af produkterne i off-white, sand, lyseblå og hvid. Det er tøj, som kan bruges i hverdagen fordi det udstråler en afslappet elegance. Og netop hverdagen er hyldet i Gustavs kollektioner. Derfor er næsten alle styles også udført i lækre vaskbare materialer. Samtidig kan mange af de smukke styles også sagtens bruges til fest, idet der ikke skal meget til at pifte dem op, når materialerne og designet er så luksuriøst og elegant. Tilsætter man et par høje hæle, nogle klassiske smykker og en flot læbestift vil det ofte være nok til at gøre et Gustav outfit brugbart til fest eller en aften ude med veninderne. 

På hjemmesiden seasidegroup.dk finder man et stort udvalg af items fra Gustav dametøj. Her forhandles især skjorter, bluser og t-shirts, som er kendetegnede ved at være afslappede og feminine med fine detaljer.