Bliv økonomielev

Bliv økonomielev

1229
0
SHARE
Bliv økonomielev

Elsker du tal

Ved du allerede nu, at tal er din passion, og at du gerne vil arbejde med økonomi i din fremtidige karriere?

Så er det helt sikkert en åbenlys mulighed, at du fortsætter som økonomielev, hvor du kan bruge din interesse og dit talent i dine daglige opgaver. Som økonomielev får du nemlig mulighed for at komme hele vejen omkring økonomistyring, løn, debitor- og kreditorbogholderi samt regnskaber.

I forløbet vil du helt fra starten fornemme, hvordan der hele tiden bliver lagt på din viden, så sværhedsgraden stiger i takt med din udvikling.

Kort sagt, så lægger du et fagligt fundament for en karriere inden for økonomi.

Hvordan bliver du økonomielev?

Du kan have et udgangspunkt med EUX rettet mod kontor, som giver direkte adgang til at fortsætte som økonomielev.

Du kan også have STX, HTX, HF kombineret med bestået EUD-S (10 uger) rettet mod kontor. 

Eller du kan have en HHX kombineret med EUD-S for HHX’ere (5 uger) rettet mod kontor.

Når du derefter er kommet igennem nåleøjet, og har fået den eftertragtede eleveplads, så vil der blive bygget videre på dit undervisningsforløb på Business College.

Hvis du har interesse for yderligere studieforløb, så kan du efterhånden komme så langt, at det bliver relevant for dig at starte på en HD i Regnskab.

Du arbejder over landegrænser

Dine regnskabsopgaver bliver ikke kun begrænset til det danske selskab. Du vil også komme til at arbejde over landegrænserne, og beskæftige dig med tallene i eventuelle udenlandske afdelinger af virksomheden eller koncernen.

Det internationale perspektiv vil styrke din udvikling og gavne dine fremtidige jobmuligheder.

Fordelen ved at kombinere teori med praksis

Som økonomielev har du den kæmpe fordel, at du får en uddannelse som giver dig en stærk teoretisk ballast, som du samtidigt kombinerer med hands-on erfaring fra den virkelige verden. Du bruger således ikke X antal år på et langt studie, hvor du først efterfølgende erfarer, hvordan arbejdet med regnskab og økonomi foregår i den virkelige verden.

Hvis du på et tidspunkt vælger at kombinere din uddannelse som økonomielev med en HD-uddannelse, så kan du også med det samme tage din nye viden med tilbage i dit arbejde. Og omvendt kan du med det samme relatere dit arbejde til den teori du lærer. 

Som elev oplever du desuden i løbet af meget kort tid at få ansvar og blive inddraget i spændende processer.

Gør tal og regnskab til din fremtid. Det betaler sig.