Hjertestartere og førstehjælps udstyr hos Optisafe.dk – 2

Hjertestartere og førstehjælps udstyr hos Optisafe.dk – 2

406
0
SHARE
Hjertestartere og førstehjælps udstyr hos Optisafe.dk - 2

Som undervisere i førstehjælp er det vigtigt, at du er i besiddelse af det rigtige udstyr. Dette gælder uanset om dine kunder primært er private virksomheder, som tilbyder deres menige medarbejdere førstehjælps kurser, eller om du underviser professionelle – det vil sige, sygeplejersker og sosu medarbejdere, paramedicinere og reddere, eller anden form for personale inden for social og sundhedsvæsenet. Hvis dine elever skal kunne træde til, når det virkelig gælder, og gøre en forskel for en eller flere tilskadekomne, er det af meget stor betydning, at deres træning har været så realistisk som overhovedet muligt. Derfor bør du sørge for at have udstyret i orden, når du drager ud for at undervise i førstehjælp og redning.

Hjertestartere og anatomiske modeller til førstehjælp – find dem hos optisafe.dk

Det er især blevet populært for private virksomheder såvel som offentlige institutioner at have en eller flere hjertestartere hængende rundt omkring i bygningerne. Men en hjertestarter er ikke til megen nytte, hvis der ikke er nogen, der ved, hvorledes man anvender den. Derfor ses det ofte, at virksomheder og offentlige instanser booker undervisere, som kan træne medarbejderne op i såvel livreddende hjertemassage som brug af de hjertestartere, som er til rådighed. Hvis du er blandt de autoriserede undervisere, som har til opgave at hjælpe virksomheder med at lære deres medarbejdere førstehjælp, kan du have stor glæde af de anatomiske modeller samt hjertestartere, du finder hos optisafe.dk.

Førstehjælpskasser og førstehjælpsudstyr til virksomeder

Ud over hjertestartere, er det en rigtig god idé for alle typer virksomheder – ikke blot hospitaler – at have førstehjælpskassen i orden. Dette gælder såvel som de manuelle fag, for eksempel værksteder, anlæg og byggepladser, som for kontorvirksomheder. Katastrofer og ulykker kan indtræde alle steder, og derfor er det vigtigt at have materiale til sårpleje og forbinding (bandager, plastre, desinficerede midler) til rådighed såvel som materialer til behandling af brandsår samt brandbekæmpelse (pulver- skum- og CO2 slukkere) placeret på synlige steder i virksomheden.

Du kan finde produkter inden for samtlige kategorier hos optisafe.dk, som – udover træning og oplæring af personale – også har en webshop, i hvilken du kan købe førstehjælps udstyr. På den måde kan du holde kontorets førstehjælpskasse opdateret til hver en tid, og dermed gå på arbejde i tryg forvisning om, at der forefindes det rette udstyr, skulle uheldet være ude. Optisafe.dk er blandt andet leveringsdygtig i førsteklasses hjertestartere fra Ambu.

Se hele udvalget af førstehjælpsudstyr og udstyr til hjertestartere på optisafe.dk

NO COMMENTS