Plankeborde bringer historie og stemning til ethvert lokale

Plankeborde bringer historie og stemning til ethvert lokale

1116
0
SHARE

Lige meget om I som virksomhed eller i familien leder efter et godt stort bord, der er helt unikt og har sjæl og personlighed, er det en god ide for jer, at I ser nærmere på et plankebord. Det er et bord, der er lavet af gamle planker. Det er altså noget træ, der har været brugt før. Det gør, at det har en historie, og at I kan se, at det tydeligt har været brugt. Det kan være en rigtig god mulighed for jer for at få noget sjæl ind i jeres lokaler. Lige meget om det er mødelokalet eller spisestuen. 

Et godt sted for jer at kigge efter plankeborde er hos thors-design.dk. Det er en møbelvirksomhed, der har specialiseret sig i at genanvende gammelt bolværk fra færgehavne til en lang række andre formål. Det er for eksempel til borde, bænke, havemøbler og meget andet, der kan bruges af både private, virksomheder og offentlige institutioner. 

Det gamle bolværk fra færgehavnene har taget imod færgernes slag, når de er blevet slynget ind mod kajen af vind og vejr. Plankerne derfra bærer derfor tydeligt præg af de store færger. Det gør også, at der ikke er to borde, der er ens. Hvis du leder efter et helt unikt bord, som der ikke er mange andre, der har, er det en god ide for dig, at du overvejer det. 

De rustikke plankeborde passer godt ind i både nye og ældre huse. For eksempel kan et plankebord af gammelt træ med masser af historie være med til at bringe noget sjæl til et helt nyt hus, som I først lige skal til at tage i brug. Det hele kan hurtigt komme til at føles meget nyt, hvis I både har et nyt hus og nye møbler. 

 

Historien i plankebordet er dog ikke kun det eneste gode ved det. Det er nemlig også et udtryk for genbrug, eller det som man også kalder upcycling. Det er muligheden for at bruge noget gammelt på en ny måde. Træet fra bolværket skulle nemlig bare have været kasseret, hvis dem fra Thors Design ikke ville bruge det. Alt træet er testet for at sikre, at det ikke indeholder motorolie eller lignende. Du får dermed både et rent produkt og et produkt, der er godt for miljøet, fordi der ikke skal fældes træer ude i skoven til at lave et nyt bord til dit hjem eller din virksomhed.