Find et flot flag til forskellige lejligheder

Find et flot flag til forskellige lejligheder

427
0
SHARE

De fleste af os bruger et bordflag, når der er nogen, der har fødselsdag. Det står som regel på bordet foran den, der har fødselsdag, så deres plads bliver til noget helt særligt, og det derfor er tydeligt for alle, at det er dem, der har fødselsdag. Mange familier har et flag, der har været brugt i mange år. Nogle er endda gået i arv fra generation til generation. Det er et fint arvestykke at have fra for eksempel en af sine bedsteforældre. Det er samtidig sjovt at tænke på, at der er så mange andre i ens familie, der har siddet ved flaget og fejret deres fødselsdag. 

Hvis I ikke har et familie flag, som I kan sætte på bordet, når der er en, der har fødselsdag, er det en god ide for jer, at I køber et, så I kan få startet den tradition. Et bordflag er ikke dyrt, og I kan vælge mellem forskellige størrelser, så I kan få et, der passer til jeres hjem. Et godt sted at købe et bordflag er hos Dahls Flagfabrik. De har mange års erfaring med at lave forskellige former for flag. Deriblandt selvfølgelig de fine bordflag, som vi kender fra fødselsdage. 

Der er mange andre sammenhænge end i familien, hvor I kan bruge et bordflag. Det kan for eksempel også være i børnehaven eller i skolen. Der vil børnene synes, at det er herligt, at der hele dagen står et flag på deres plads, så alle kan se, at det er deres fødselsdag. Det er en god ide, at I har flere flag, så børn, der har fødselsdag på samme dag, kan få deres eget flag. 

Det kan også være sjovt at have et bordflag på jeres arbejdsplads, så I nemt kan fejre, at der er en af jeres kollegaer, der har fødseldag. Alle sætter pris på, at der er andre, der husker deres fødselsdag – og så behøver I jo ikke at tale om, hvor gamle hinanden bliver. 

Udover fødselsdagsflag har de også regnbueflag hos Dahls Flagfabrik. I kan bruge flagene som fødselsdagsflag, hvis I synes, at det bliver for meget med Dannebrog. I kan også bruge dem, når der for eksempel er Copenhagen Pride, og I gerne vil fejre det. Flaget bliver nemlig ofte brugt i forbindelse med homoseksuelle begivenheder eller for at vise, at man er i orden med homoseksuelle. Det kan derfor også være et godt flag at have stående i jeres bar eller pub. 

NO COMMENTS