udendørs askebægre – når dine udendørs arealer skal se pæne ud

udendørs askebægre – når dine udendørs arealer skal se pæne ud

687
0
SHARE

Er din kontorbygning pæn og indbydende for gæster, som kommer udefra og måske ser dit domicil for første gang? Er vinduerne i front facaden polerede, måtterne renset, dørhåndtagene pudsede og gulvene blanke og pæne – og stråler receptionen om kap med panelerne?

Intet af dette er noget værd, hvis dine gæsters førstehånds indtryk af din virksomhed er et udendørs areal, hvor nedtrådte skodder og tyggegummi ligger spredt ud over det hele. Og med mindre du har en person til at feje flere gange dagligt, vil dette komme til at ske, medmindre du opstiller udendørs askebægre. Forudsat, selvfølgelig, at medarbejdere og gæster har lov til at ryge tæt på bygningen i deres pauser – og som arbejdsgiver og vært har du ikke den store interesse i, at de løber alt for langt væk.

Udendørs askebægre i høj kvalitet giver dig sikkerhed for rene udendørs arealer

Derfor er der en vis ræson i at yde sine medarbejdere og gæster den service, at sørge for, at de kan komme af med skodder, tyggegummi, tom emballage og andet skrald, så det ikke havner på jorden eller i blomsterbedene. Du bør dog ikke vælge en hvilken som helst løsning – et udendørs askebæger skal, ud over at være rummeligt og indrettet til sit formål, være udført i materialer der kan tåle de mest almindelige danske vejrlig, og også gerne stå ordentligt fast, når efterårsstormene begynder at ruske for alvor.

Hos Clean Management, som har mange års erfaring med leverancer af udstyr og materialer til offentlige institutioner og private, finder du såvel væghængte udendørs askebægre som fritstående udendørs askebægre med mulighed for fastmontering. Askebægrene fås med varierende størrelse beholder, og som kombi modeller med askebæger og skraldespand i eet. Samtlige askebægre holder et smukt, tidløst design, og skæmmer således ikke din kontorbygnings æstetik. Se de forskellige modeller på cleannmanagement.dk