Rullegræs: en smuk plæne på kort tid

Rullegræs: en smuk plæne på kort tid

671
0
SHARE

Er du utålmodig, og har du svært ved at vente på, at græsfrøene tager form og plænen kan bruges? Så er rullegræs helt sikkert noget for dig. Flere og flere danskere anlægger græsplæne på denne måde, i stedet for at så græsfrø – og med den rigtige partner, får du en plæne, der er både frodig, tæt og ikke mindst anvendelig med det samme.

Klar til brug med det samme

Den helt store fordel ved rullegræs er, at plænen er klar til brug næsten med det samme. Du skal ikke vente flere måneder, hvor du i værste fald kan skade plænen, hvis du kommer til at betræde et område, hvor frøene endnu ikke har fået fat, men kan gå i haven allerede efter et par uger. Rullegræsset giver altså resultater med det samme, og dét er pengene værd.

Ukrudtet udebliver i første omgang

En anden markant fordel ved rullegræs er, at der ikke er noget ukrudt i den, når den bliver lagt. Modsat græs der bliver sået med frø, hvor du typisk vil opleve, at der kommer ukrudt med op, når græsset begynder at gro. Mælkebøtterne skal nu nok finde deres vej med tiden, men din start bliver væsentlig mere overskuelig med rullegræs.

En ny spiller på markedet

Nykilde.dk er en forholdsvis ny leverandør af rullegræs på det danske marked, men ikke desto mindre får du høj kvalitet, hvis du køber græsset hos dem. Hver rulle vejer ca. 20 kg og måler 250 x 40 x 2 centimer – og den kan lægges hele året, undtagen i frostvejr.

Græsblandingen du får, når du handler hos Nykilde.dk, består af forskellige græssorter, der kræver mindre klipning end traditionelle sorter. Du får altså ikke bare fordelene ved en ukrudtsfri og hurtig græsplæne, du får yderligere en plæne, der er let at vedligeholde og som ikke kræver meget klipning.

Har du spørgsmål eller mangler du vejledning i udlægning af rullegræs, så tøv ikke med at kontakte Nykilde.dk, der med glæde deler ud af deres erfaringer.