Flotte sofabord fra Hay giver stil til dit hjem

Flotte sofabord fra Hay giver stil til dit hjem

200
0
SHARE

Er du på udkig efter et nyt sofabord, er det en god ide for dig, at du overvejer et af dem fra Hay. Det er nogle flotte og enkle borde, der samtidig er fulde af stil. De kan derfor passe ind i mange forskellige typer af hjem. Generelt står Hay for rigtig god kvalitet og flot design. Det er dog også vigtigt for dem, at deres produkter er brugbare. Det gælder også for deres sofaborde. Derfor har Hay blandt andet lavet DLM bordet – Don’t leave me. Det er borde, der lette og har et håndtag, så du nemt kan tage dem med. Det kan for eksempel være fra yndlingsstolen og ud på terrassen. 

Et godt sted for dig at købe Hay sofaborde er på webshoppen trendcorner.dk. De har et stort udvalg af borde. Det gælder både i forhold til forskellige modeller og i forhold til farver. Det vil derfor være nemt for dig at finde det bord, der passer ind hjemme hos dig. Fælles for bordene er dog, at de vil pynte i dit hjem og være med til at gøre det stilfuldt, moderne og hyggeligt at være i – på en og samme tid. 

Hay sofabordene er lavet i egetræ eller stål, der begge er meget holdbare materialer. Passer du godt på dit Hay bord, vil du derfor kunne have glæde af det i mange år fremover. Bordene kan også bruges som natbord eller sidebord ved siden af en stol eller en sofa. Hvis du ikke har brug for et nyt sofabord i øjeblikket, kan det derfor sagtens være, at du har brug for et Hay sofabord til et andet formål. Mange af de små fine borde er også velegnede som tegneborde til dine børn. Det gør det muligt for dem at have deres eget lille bord inde i stuen. 

NO COMMENTS