Få styr på afløb eller vand i kælderen

Få styr på afløb eller vand i kælderen

153
0
SHARE

Ved kraftige regnskyl og skybrud, oplever nogle husejere, at deres kælder eller lavtliggende bebyggelser oversvømmes med kloakvand. Det sker ofte, fordi de kommunale ledninger ikke kan lede regnvandet væk tids nok. Sker det, presses kloakvandet tilbage i systemet, og kan finde vej op gennem gulvafløbet i kælderen.

Hvis det pludselig bliver til virkelighed har du brug for professionel hjælp med kort varsel. Du har brug for nogen, der rykker ud og suger vandet op af din kælder.

Hvis du de seneste år har oplevet oversvømmelser efter regnskyl kan du forebygge skaderne med et højvandslukke. Et højvandslukke installeres i rørsystemet og sikrer at kloakvandet ikke kan løbe tilbage i dit hus.

Du kan også få brug for hjælp til kloakservice og slamsugning af firmaer som NORVA24, hvis dit afløb eller toilet stopper til. Når dine afløb stopper til, er det ofte fordi sæberester, hår, papir eller andet skidt sætter sig fast.

Stoppede afløb kommer altid ubelejligt, og det kan derfor være en god idé, at få kloakrøret renset grunddigt allerede nu, før problemet opstår. Lige meget hvornår problemet opstår, er forstoppelser i kloakrør altid en irritation.

Der er selvfølgelig også altid et trick eller to, du selv kan prøve, før du ringer efter professionel hjælp. Eksempelvis kan du fjerne gulvristen og fjerne det snavs, der har sat sig fast. Er det ikke nok, kan du forsøge dig med kogende vand tilsat lidt opvaskemiddel.

Den bedste og mest sikre løsning er dog at ringe efter professionel hjælp. Når NORVA24 kommer ud og skal hjælpe dig med en forstoppelse sker det typisk ved, at de højtryksspuler dine kloakledninger fra vejen og ind mod huset. En effektiv og professionel rensning af kloakledningerne vil samtidig være med til at forebygge fremtidige forstoppelser.

Det er et arbejde, som kræver dygtige medarbejdere og professionelt udstyr. NORVA24 gør en dyd ud af at løse alle slags opgaver inden for slamsugning. Det kunne blandt andet være:

  • Tømning af tanke – herunder septiktanke, samletanke, sivebrønde, køkkenbrønde, pumpebrønde eller tagnedløb.
  • Tømning/rensning af tanke og bassiner på rensningsanlæg.
  • Rensning og tømning af gylletanke, procesanlæg hos industrivirksomheder.
  • Spuling og tømning af kloakrør, dræn og rensning af faldstammer.
  • Tømning af oversvømmede kældre.

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. De finder altid en skræddersyet løsning, som er tilpasset dine behov, hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har de den helt rigtige løsning til dine udfordringer, og de står altid klar til at hjælpe.

NO COMMENTS