Download Windows 10 og andre nødvendigt software

Download Windows 10 og andre nødvendigt software

580
0
SHARE
Download Windows 10 og andre nødvendigt software

Denne artikel skal ses som en god guide til, hvad du skal downloade, hente og/eller investere i af software, når du køber dig en ny PC eller Mac af en arbejdscomputer i form af en stationær eller bærbar en af slagsen.

Så her skal du egentlig ikke koncentrere dig det store om, hvorvidt du mest er til Mac eller PC, da det ikke er en diskussion, vi vil berøre her. Du skal ganske enkelt blot bruge denne artikel som referencepunkt, når du som førstegangsbruger af en computer – for første gang eller gang nummer 20 for den sags skyld – skal have installeret det nødvendige software på din maskine.

Nu tænker du måske som erfaren computerbruger, at du kender til alle de gode tips og ikke behøver vejledning til, hvordan du vælger det bedste software på markedet.

Der er det vores erfaring, at markedet forandrer sig med næsten proportionel hastighed, så man kan have godt af at blive mindet om, hvordan udviklingen ser ud nu, og hvordan man nemmest skaffer det brugbare software i ens nuværende situation, så man kan benytte det med det samme.

Som det første skal du blandt andet afgøre med dig selv, hvilket styresystem du ønsker på din computer, og det er da ingen hemmelighed, at der findes styresystemer, der er udviklet af computerfirmaer, så deres styresystemer vil fungere bedst sammen med deres hardware, de har udviklet.

For eksempel vil en PC fra Microsoft køre bedst sammen med Windows, og et system fra Windows er generelt meget brugervenligt og nemt at finde rundt i, og så har det også været det foretrukne styresystem i både firmaer og offentlige instanser såsom biblioteker, så der vil nok være en stor grad af genkendelighed og sammenhængskraft, når man vælger et system fra Windows.

I den forbindelse henleder vi opmærksomheden mod Softwarenow.dk, hvor man kan download Windows 10 ganske lovligt og mod en billig betaling fra et godkendt firma. 

Når du har foretaget dit køb, så får du en unik adgangsnøgle tilsendt, som gør, at kun DU har den nøgle og kan installere din specifikke udgave af Windows 10 med det samme. Og det kan du gøre hele året rundt på hvert et tidspunkt af året.

Så du slipper for at skulle ned i fysiske butikker og købe styresystemer.

Det samme gælder også programmer som tekstprogrammer, regneark, præsentations-ark og ikke mindst et anti-virus-system, som du har brug for for at beskytte din computer, hvor du kan gøre det hele via et direkte download på nettet. 

 

NO COMMENTS