Cool tøjbrands

Cool tøjbrands

1130
0
SHARE

Kan du lide at følge lidt med i, hvad der er på mode inden for tøj? Eller går du bare op i, hvad der klæder dig bedst muligt, og hvordan du kan fremhæve dine gode sider? Lige nu dominerer karrygult, og selv om du måske ville have afskrevet den farve, hvis du blev spurgt sidste år, har du måske set en lækker sweater i farven, og farven er ved at vinde ind på dig. Moden varierer, og man skifter selv smag.

Lige nu ser vi også farver og storblomstrede mønstre i modebilledet, og det er dejligt med det farverige i den mørke vintertid. Overvej en storblomstret kjole, fx med knald på de røde farver, på sort baggrund og en cardigan udover her i den kolde tid, og du har både et hverdagsoutfit og et stilet look. 

Det er julefrokosttid og snart nytårsaften, så de sorte og røde farver dominerer samt elegante sorte blonder, som stadig er hot. Hos Husetnord.dk kan du blive inspireret til julefester, nytårsaften og meget andet. Du kan søge efter decideret festtøj.

Du kan holde din garderobe opdateret ved at købe de mest moderne items og kombinere med noget klassisk, du har haft i skabet i årevis. Husetnord.dk fører forskellige mærker som fx SPARKZ. SPARKZ har en både fantastisk flot og praktisk strikbluse i blå (blue melange) og blød kashmir, Pure Cashmere O-Neck, som er dejlig varm. Den blå farve udstråler seriøsitet og er god på jobbet.

Isay er en af Husetnord.dks brands, og deres flotte blazer i nazylook med guldknapper ned langs begge sider af brystet, gør den både cool og elegant. Kender du det, at du så gerne vil gå med kjoler om vinteren, men det er for koldt, og den kedelige cardigan gør ikke noget godt for din kjole? Denne blazer er varm, da den har quiltet mønster. Husetnord.dk har også brands som børnetøjetsproducenten GRO og smukke og feminine Rue de Femme.