Børnevenlig pakkeliste til ferien

Børnevenlig pakkeliste til ferien

722
0
SHARE

Der findes et væld af udførlige pakkelister til dig, der står og skal på ferie. Men på en eller anden måde er de som regel allesammen rettet mod voksne – og ikke mindst mod praktiske ting. Men hvad med børnene? Hvis jeg spørger mine egne børn, hvad vi skal huske, så er svaret: badetøj, baderinge, svømmearme og dykkerbriller. Her stilles ingen spørgsmål til pas, underbukser og tandbørste, men kun til det der virkelig gælder i børnenes øjne: Udstyr til poolen.

Pak en ordentlig omgang

Vi har flere gange været på ferie uden at pakke andet end selve badetøjet. Argumentet har lydt: “Vi køber det, når vi kommer derned.” Men ofte er vi bare løbet ind i lige præcis det problem, at der ikke lå en baderinge-svømmearme-dykkerbrille-butik lige der, hvor vi boede. Så i år har jeg besluttet at tage det hele med hjemmefra. Til stor glæde for børnene der åbnede pakken fra Swimoasen.dk i går.

Med tre børn bliver det jo til en del, så indholdet i pakken var følgende: 2×2 stk. badevinger, 1 stk. badering med håndtag, 1 stk. badering til baby, 1 stk. krabbebadering, 2 stk. badebolde, 2 stk. svømmebriller. Derudover har vi selvfølgelige badetøjet, badeskoene (hvis der er sten på stranden) og en ordentlig omgang solcreme. 

Du er velkommen til at kopiere pakkelisten. Jeg kan garantere, at det bringer smil frem hos børnene.

Andet vandlegetøj – og husk solcreme

Nu er mine børn ikke så store endnu, så jeg så bort fra andre sjove ting i shoppen. Men har du teenagere, så er det måske en idé at bytte baderinge og badevinger ud med et oppustelig vandpolo- eller volleyballsæt eller måske endda et paddle board. 

Uanset hvordan du griber vandlegene an, og hvilket udstyr I tager med på ferien, så er der én ting, du ikke må glemme: solcreme. Solen er særligt når, når den også spejler sig i vandet, så smør ungerne og dig selv godt ind, og husk at forny solcremen jævnligt.

NO COMMENTS