At gå med sele kan få din hund til at trække mere

At gå med sele kan få din hund til at trække mere

668
0
SHARE

Har du problemer med, at din hund trækker meget i snoren, når I er ude at gå tur, kan det være fordi, at den går med halsbånd. En langt bedre løsning kan være, at du køber en sele til den. Når hunden går med halsbånd og trækker i snoren, vil halsbåndet trykke på dens luftrør, så hunden ikke kan trække vejret ordentligt. Hunden kan ikke kæde det, at den trækker i snoren, sammen med, at den ikke kan få luft, den begynder derfor at trække endnu mere, fordi den tror, at den så bedre kan trække vejret. Ved at gå med en sele er der ikke noget, der trykker på din hunds luftrør, og du kan derfor få en langt roligere gåtur. 

Når du vælger sele til din hund, bør du altid vælge en af en god kvalitet. Det skal være en sele, der kan holde til det slid, der er i at gå en tur. En rigtig god sele vil derfor være en Hunter sele. De laver tilbehør til hunde i læder, der virkelig kan holde til mange ture. Derudover ser de også rigtig flotte ud. 

Et godt sted for dig at købe Hunter seler er på webshoppen huntercph.dk. De har et stort udvalg af forskellige seler, og du kan derfor nemt finde en, der vil passe til din hund. Udover et stort udvalg af seler har de også et stort udvalg af liner og halsbånd til din hund. Hvis du vil skifte linen ud, når du alligevel køber en sele til din hund, kan du sagtens få nogle, der passer sammen. 

Hunters produkter bliver lavet i læder, men nogle kan også fås i kunstlæder. Lige meget hvad er det dog nogle meget flotte og enkle produkter, der kan holde i rigtig mange år, hvis du sørger for at pleje dem ordentligt.