Vismo sikkerhedssko – din tryghed på arbejdspladsen

Vismo sikkerhedssko – din tryghed på arbejdspladsen

519
0
SHARE
Vismo sikkerhedssko - din tryghed på arbejdspladsen

I dagens Danmark hører vi desværre ofte om arbejdsulykker på byggepladsen, i industrien eller i produktionen. Folk kan komme rigtig galt af sted, hvis de ikke er iført det nødvendige sikkerheds udstyr, som for eksempel hjelme, handsker, eller værnefodtøj – også kaldet sikkerhedssko. På mange arbejdspladser, for eksempel byggepladser, lagre, industri- og produktions haller mv, er det påbudt at være iført sikkerhedsbeklædning. Og derfor påhviler det arbejdsgiver at sørge for, at denne type beklædning er til disposition for medarbejderne.

Mangel på sikkerhedssko koster på den lange bane

Hvis du som arbejdsgiver ikke har levet op til din forpligtelse og stillet passende sikkerhedsfodtøj til rådighed for dine medarbejdere, kan det komme dig dyrt at stå. En knust knogle – eller flere – i foden kan være lang tid om at hele. Og da det anbefales, at foden er i hvile under helings perioden, vil din medarbejder være uarbejdsdygtig i ugevis. I allerværste tilfælde kan en sådan ulykke føre til permanent uarbejdsdygtighed. Så alt i alt kan det bedst betale sig for dig at anskaffe det rigtige værnefodtøj fra begyndelsen, så du undgår lange sygemeldinger og eventuelle sagsanlæg.

Sikkerhedssko fra Vismo hos Ølholm Safety

Hvis du leder efter lækre og komfortable sikkerhedssko, som overholder samtlige standarder inden for området, kan du roligt vælge Vismo sikkerhedssko. Sikkerhedssko fra Vismo kombinerer moderne teknologi med de letteste og mest behagelige materialer, så du altid står trygt og fast, og undgår ømme fødder. Foruden Vismo finder du i den online shop på olholm.dk sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler fra velrenommerede brands så som Airtox, Brynje, Cofra, Elten, Euro-dan, Grispot, Heckel, Lavoro, HKSDK, Noknok, Jalas, Puma, Oxypas, Sievi, Safety jogger, Uvex, Terra, Solid Gear, Sixton, Sanita, Sika, Sixto og Terra.

Du finder alle de nyeste modeller og designs inden for hvert brand, i alle de mest anvendte størrelser. Se det store udvalg af sikkerhedssko og andet værnefodtøj på olholm.dk

NO COMMENTS