Vil du gerne have en flot dam i din have?

Vil du gerne have en flot dam i din have?

49
0
SHARE

Det findes næsten ikke noget mere hyggeligt og flot end en dam i haven. Det giver virkelig dit have et løft, og så er det bestemt ikke noget, som du bare ser i alle haver. Hvis du derfor gerne vil i gang med at anlægge en havedam, er det nødvendigt, at du har det rette udstyr. Blandt andet får du brug for bassinfolie. Oven på bassinfolien kan du anlægge sten eller granit. Du kan faktisk også få bassinfolie, der har sten klæbet til oversiden. Det gør dit arbejde langt nemmere.

Skab et rigt dyreliv i din have

En havedam er uden tvivl både æstetisk og hyggelig. Men ud over dens dekorative egenskaber, bidrager den faktisk også til et rigt dyreliv. Dammen inviterer nemlig både fugle, frøer og mange andre dyr til at flokkes. Derfor er en havedam ikke blot en forskønnelse af din have. Det er også en investering i det gode dyreliv.

Vælg altid en slidstærk bassinfolie til din havedam

Det er naturligvis vigtigt, at du vælger en folie, der er meget slidstærk. Den skal kunne holde i mange år fremadrettet. Derfor bør du også altid vælge en slidstærk folie i enten PVC eller andet plastmateriale. På den måde kan damme holde sig pæn i en årrække.

Hvis uheldet er ude, skal du dog vide, at du også kan købe reparationssæt og folielim, så du ikke behøves anskaffe dig en helt ny bassinfolie.

Få skræddersyet folien til dine behov

Du behøves heldigvis ikke gøre dig særligt mange tanker om folien, når du skal udgrave hullet til din dam. Du har nemlig mulighed for at få skræddersyet folien, så den passer præcis til målene i din dam. På den måde slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt folien nu også kommer til at passe. I stedet kan du bare koncentrere dig om at skabe præcis den havedam, som du altid har ønsket dig.