Vælg mellem mere end 2000 forskellige lamper på LampeGuru.dk

Vælg mellem mere end 2000 forskellige lamper på LampeGuru.dk

1134
0
SHARE
Lamper

At kunne sidde derhjemme i fred og ro, vælge mellem mere end 2000 forskellige lamper og finde frem til lige præcis den lampe, der passer til dit behov. Det lyder nærmest som en drøm. Men dette kan faktisk lade sig gøre via LampeGuru.dk. Her er sortimentet imponerende stort fra både små lampe-leverandører, men også fra kendte producenter som Happy Lights, Philips, Colors By Copenhagen, Halo Tech, El-light, Herstal, VITA, Dyberg-Larsen, Nielsen Light, Propaganda og mange flere.
For at kunne ramme enhver lampe-smag finder du i sortimentet på LampeGuru.dk både billige lamper, men også designerlamper med særlig stil og unikt design. Det er primært i Skandinavien der sælges til hos LampeGuru.dk, og derfor er det den enkle lampe-stil i neutralt og luftigt design, som du finder i webshoppen.

Pendler til alle behov

En pendler, også kendt som en hængelampe, er ofte en meget vigtig del af indretningen af dit hus. Hos LampeGuru.dk har de pendlere til enhver smag, og får hele tiden nye lamper i sortimentet. Udvalget omfatter både lamper af glas, af metal og stof. Glas er bedst, hvis du vil have lyset spredt godt ud i rummet, metal er godt, hvis lyset skal fokuseres nedad, så det ikke blænder, mens fordelen med en pendler i stof, er at lampen ikke vejer så meget. Når du skal vælge en pendler, har du også mulighed for at vælge en klyngependler, et pendelsæt, en klassisk loftlampe pendler samt en langbordspendler som kan bruges over store spiseborde. Et spændende eksempel er den kendte og flotte Pineapple fra DybergLarsen i målene 50 x 45 cm. Med denne får du et meget personligt udtryk.

LampeGuru.dk har også lysekroner

En lysekrone kan være noget helt specielt. Disse flotte lamper kan give dit lokale en helt specielt stemning. Hos LampeGuru.dk er de helt vilde med lysekroner, og elsker de mange små detaljer, og det elegante udtryk som mange af dem har. Du kan få dem i forskellige størrelser, du kan få dem i slots-stilen, hvor de er prægtige, store og ofte elegante. Men du kan også få mere neutrale og stilrene lysekroner uden prismer og uden for mange detaljer, så de kan kombineres med en skandinavisk stil. Men du kan også få nogle virkelige farverige og sjove lysekroner, som skaber masser af humør og liv i hjemmet. Et eksempel på sidstnævnte er Herstal Manola lysekronen, lavet i kobber, krom eller messing. Her får du en moderne lysekrone med 12 arme, som vil passe flot over et spisebord eller en hall.

Masser af de populære LED lamper

De senere år er LED lamper virkelig blevet populære, og bliver brugt rigtig mange forskellige steder. Der er virkelig mange muligheder med LED lamper, og priserne er nu begyndt også at blive tiltalende for alle. Hos LampeGuru.dk fører de et stort udvalg af LED lamper fra primært Philips. Med Philips LED lamper og pærer får du den helt rigtige lysfarve, oftest på 2700 kelvin, hvilket matcher det du kender fra glødepærer. Og ovenikøbet kan du få pærer, der ligner en god gammeldags glødepære.
Hos LampeGuru.dk får du desuden muligheden for at du kan teste dine LED pærer i en uge, og derefter sende dem retur, hvis du ikke er tilfreds. I øvrigt kan du også få et stort udvalg af lyskæder med LED lys, du kan få de populære strip, men også en række lamper, hvor LED pæren er indbygget.

Også solcellelamper

Men hos LampeGuru.dk kan du naturligvis også få et bredt udvalg af væglamper, bordlamper, gulvlamper og badeværelseslamper. Du kan få julebelysning, dekorationsbelysning, børnelamper, udendørslamper og også solcellelamper. Specielt af sidstnævnte er der stort udvalg af spyd til græsset eller bedet, lamper til bordet eller som kan fastmonteret i en terrasse. Solcellelamper tænder typisk selv ved mørkets gennembrud, og har så i løbet af dagen opladt nok strøm til at kunne lyse nogle timer, alt efter størrelse. Solcellelamper belaster ikke dit strømforbrug, er dermed 100 procent grønne og giver en fantastisk stemning i din have, på den terrasse eller på din altan.