Udstyr til stalden med heste

Udstyr til stalden med heste

221
0
SHARE

Tillykke med din hest! Du har fået en ven for rigtig lang tid – men du har også fået en ven med nogle meget specifikke krav til at leve, og dem skal du leve op til, fordi du har taget ansvaret at få en hest. Vi giver dig her indblik i noget af det udstyr, du får brug for til stalden, hvor hesten skal stå.

Fleksible staldvinduer

Stalden er det sted, hvor hesten kommer til at være mest, og derfor skal der være ordentlige forhold, så den kan få frisk luft og have lov at kigge ud. Med staldvinduer af ordentlig kvalitet kan du faktisk få et vindue, hvor du har et indvendigt gitter og en ydre rude, så du kan bestemme i hvor høj grad, at hesten skal kunne kigge ud. Og så kan den altid få frisk luft, når der er brug for det.

Ordentlige stalddøre

I forlængelse af vinduet kan du også vælge at etablere en stalddør. En stalddør adskiller sig fra klassiske døre, fordi der er en øvre del og en nedre del, der kan åbnes uafhængigt af hinanden. Ligesom vinduet kan den øverste del åbnes efter ønske, uden at hesten efterfølgende kan løbe ud.

Overvej, om wood pellets er noget for dig

Wood pellets er små træbrikker, som suger væske til sig, og de er særdeles praktiske, når der skal muges ud i stalden, fordi der ikke er urin på gulvet, som halmen ikke har suget til sig. De er utroligt nemme at muge ud, fordi de vokser i størrelser, som de suger til sig, og derfor skal du ikke bekymre dig om rengøringen.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY