Udsmyk din butik, dit varehus eller din virksomhed med lækre produkter fra...

Udsmyk din butik, dit varehus eller din virksomhed med lækre produkter fra Brøndsholm

432
0
SHARE

Brøndsholm er en sjællandsk virksomhed, der gennem mange år har specialiseret sig i at levere dekorations- og festartikler til detailforretninger, butikskæder, varehuse, virksomheder og institutioner. Du finder alt, hvad du kan ønske dig af produkter til sæsonens højtider og andre lejligheder, der kalder på specifik udsmykning. 

Har du ikke selv tiden eller kompetencerne til at dekorere din forretning, dit varehus eller dit butikscenter, så tilbyder Brøndsholm desuden dekoratørhjælp – både til butikken, messestanden eller enkelte displays. Vil du gerne selv, men har blot brug for lidt vejledning i sæsonens tendenser, så kontakt forretningen og lad dig inspirere af kompetent rådgivning.

Dekorationsbelysning vinder mere og mere frem

Et af de tendenser, der vinder større og større indpas hos den danske forbruger, er smukke facader og fine belysninger både indendørs og udendørs. I den forbindelse hjælper Brøndsholm gerne med ophængning af lys på facader, i lysmaster, i wirer på hovedgaden eller i butikscentre og bytorve. Og på brondsholm.dk finder du både standardkæder og telefonnummeret til kundeservice, hvis du ønsker dig en særlig belysning, der matcher dine egne idéer.

Har du brug for særlige effekter?

Har du en idé til en butiksudsmykning, men kan du ikke finde de specifikke produkter, der figurerer inde i dit hoved? Fortvivl ikke. Du kan altid kontakte Brøndsholm, der har en bred leverandørskare bag sig, og som derfor ofte kan skaffe de ønskede produkter hjem inden for få dage. Også selvom du ikke finder dem på webshoppen.

Sortimentet spænder bredt

Sortimentet hos Brøndsholm taler til alle former for erhverv, og du finder produkter til alle højtider, ligesom du kan finde tekstiler, folie, butiksudstyr og kunstig mad og natur.

I kategorien for fest og højtider finder du særlige temaer, fx Italien, diskofest, oktoberfest, forår m.m, ligesom du finder udsmykningsmateriale til nytår, påske, halloween og valentine – og selvfølgelig jul.

Under kunstig mad og natur finder du alt hvad hjertet måtte begære af kunstgræs, kunstigt træ, kunstige dyr, blomster og planter og ikke mindst diverse potter, kurve og krukker til at pynte med. Du finder også også både frugt og grønt, fisk og skaldyr, brød og kager og andre produkter, du kan bruge til at fuldende din udstilling.

butiksudstyr finder du alt hvad en god butik har brug for. Prismærker, skilte, tuscher, mannequindukker, inventar, limpistoler, kroge, holdere og meget meget mere. Kort sagt: Alt.

Den sidste kategori, tekstiler og folie, indeholder stof, bannere, dekorationsophæng og folieklæb samt hynder og puder, bordløbere og dækservietter til både indendørs og udendørs brug.

NO COMMENTS