Udskift din låsecylinder – for større tryghed

Udskift din låsecylinder – for større tryghed

357
0
SHARE

Hvis du går og overvejer, om du skal skifte låsen på din hoveddør, eller måske skifte låsene på samtlige døre i huset, kan du samtidig overveje, om ikke det ville være tilstrækkeligt at udskifte låsecylindrene. Hvis dine låse er forholdsvis nye, kan en udskiftning af låsecylinder være fuldt tilstrækkeligt. Moderne låsecylindre er 100% up to date med sikkerheden – og så får du vished for, at der ikke cirkulerer kopier af dine nøgler, for du får et sæt sprit nye nøgler med, som passer til de nye cylindere.

Fordele ved at skifte låsecylindere

Der er mange fordele ved at skifte de eksisterende låsecylindere – især hvis du positivt ved, at låsene i din bolig ikke er blevet skiftet, siden du flyttede ind. For det første kan de eksisterende låsecylindere være så slidte, at de nemt kan dirkes op med et simpelt værktøj. For det andet kan de være så gamle, at du står rigtig dårligt forsikringsmæssigt, hvis der sker et indbrud i dit hjem. Gamle låsecylindre er nemlig kun forsynet med højst fem stifter – og de nyeste anbefalinger fra politi og forsikringsselskaber foreskriver, at en låsecylinder skal være forsynet med minimum otte. De moderne låsecylindere fra for eksempel Ruko fås med helt op til 16 stifter.

For det tredje ved du reelt ikke, hvor mange kopier, der findes af dine nøgler, hvis du ikke selv har fået skiftet låsene ud. Hvis der er tale om en gammel lås, hvor patentet er udløbet, kan nøglerne frit kopieres. Også her er du dårligt stillet rent forsikringsmæssigt, hvis du bliver udsat for indbrud, hvor tyvene har skaffet sig adgang ved hjælp af en nøgle. Og for det fjerde er det rart kun at have én nøgle, som kan åbne alle låse i dit hjem. Måske har du på nuværende tidspunkt en nøgle til hoveddøren, en nøgle til kælderdøren, en nøgle til postkassen, en nøgle til altandøren … og så videre, afhængigt af hvor mange låse, der er i dit hjem. Hvis du vælger at få udskiftet samtlige låsecylindere, kan du samtidig vælge at få dem kodet til den samme nøgle. Med andre ord: Slut med tunge nøglebundter!

Find din nye låsecylinder på laaserabatten.dk

Der er – med andre ord – kun fordele forbundet med at udskifte sin låsecylinder. De nyere låsecylindere fra især Ruko og Dorma holder en utroligt højt kvalitet, når det handler om sikkerhed. Hos Låserabatten kan du købe godkendte låsecylindere til ganske fordelagtige priser – se hele udvalget på laaserabatten.dk

NO COMMENTS