Tag en pause fra hverdagen i en effektiv massagestol

Tag en pause fra hverdagen i en effektiv massagestol

1445
0
SHARE
Rygsmerter

Iwao-massagestol.dk henvender sig både til private og offentlig institutioner, som er på udkig efter ekstra luksus og velvære i hverdagen. Deres online katalog byder på håndplukkede designs fra nogle af markedets fineste leverandører, som benytter tidens nyeste teknikker og designs til at skabe massagestole i topklasse. Oplev komforten og funktionaliteten i en massagestil fra Iwao-massagestol.dk.

Vælg mellem praktiske og komfortable modeller

I kataloget har Iwao-massagestol.dk håndplukket deres favorit designs, som du kan læse mere om på deres hjemmeside. Det drejer sig for tiden om IWAO Comfort + H massagestol, IWAO JAVA massagestol, IWAO Dreamline massagestol, IWAO Skyline 3D massagestol, IWAO Kobe massagestol, IWAO Luna 3D massagestol, IWAO Thor møntindkast massagestol og Panasonic MA70 massagestol.

Alle designs scorer højt på komfort og funktionalitet, men adskiller sig fra hinanden på forskellige punkter. Nogle har særligt fokus på effektive varmefunktion i massagerullerne; nogle kører på mønter, og egner sig derfor til offentlige steder; nogle tilbyder den ekstraordinære 3D massageoplevelse; nogle tilbyder en særlig nakkemassage, og andre forskelle omkring stemmestyring, akupunkturfunktion, hukommelsesprogrammer, hjul, lædermateriale og kontrolpanel. Du kan dog være sikker på at gå opløftet og afslappet fra et besøg i alle massagestoledesigns fra Iwao-massagestol.dk’s online katalog.

Holdbare designs til fordelagtige priser

Massagestolene hos Iwao-massagestole.dk svinger bredt i prisklassen. Den billigste model ligger omkring 20.000,00 kr., mens den dyreste model ligger oppe omkring 55.000,00 kr. Du har dog også mulighed for at betale den på afbetaling , hvis du ikke ligger inde med så mange penge, mens du har brug for massagestolen.

Du finder overvejende sorte designs, og derudover kun en enkelt beige. Mange er designet på en sådan måde, at stolen kan rettes op efter brug og derfor ikke tager så meget plads i dine lokaler i hverdagen. Lædermaterialet svinger fra design til design, men alle modeller er fremstillet i slidstærke og komfortable materiale, som du kan have glæde af i mange år fremover.