Styrk virksomhedens helse og miljøet med en økologisk frugtordning

Styrk virksomhedens helse og miljøet med en økologisk frugtordning

714
0
SHARE

Få ting her i livet er mere forfriskende end en bid af en frisk og saftig frugt. Frugt som æbler, pærer, bananer, druer og blommer samt diverse citrusfrugter som appelsiner, klementiner og mandariner er både velduftende, velsmagende og sprængfyldte med vigtige vitaminer og mineraler. Foruden disse næringsstoffer bidrager frisk frugt også med enzymer og fibre, som hjælper fordøjelsen på vej. Og da en sund og velfungerende fordøjelse er nøglen til et sundt og stærkt immun forsvar, kan man roligt sige, at der er noget om den gamle talemåde ”et æble om dagen holder lægen fra døren”.

Økologisk frugt – for din sundhed og for miljøets skyld

De bedste og mest velsmagende frugter er du økologiske. Økologisk frugt udmærker sig dermed, at det er dyrket uden brug af giftige sprøjtemidler, i tråd med EU’s lovgivning om økologisk landbrug. Ud over det, at den økologiske model er den mest bæredygtige for vort miljø og natur, sikrer en økologisk dyrkningsmetode også, at frugterne ikke bliver udsat for kunstige vækstfaktorer. Dette betyder, at de får lov at udvikle sig i det tempo, de har behov for. Dette betyder, at økologisk frugt som oftest er mere velsmagende, og samtidig indeholder flere næringsstoffer, end frugt, som er dyrket med kunstige hjælpemidler.

Få frisk frugt i arbejdstiden med en økologisk frugtordning

Nu kan du få frisk og økologisk frugt bragt til døren hver dag. Uanset din virksomheds størrelse og antallet af ansatte, kan du hos frugtordning.dk bestille frugtkurve eller –kasser i netop de størrelser og antal, som passer til firmaet. Dine medarbejdere vil glæde sig over den farvestrålende og velduftende økologiske frugt, som hentes frisk fra Grønttorvet hver morgen og bringes til din virksomhed, hvorefter du selv kan fordele den på kontorerne. Og du kan glæde dig over friskere medarbejdere, som ikke længere behøver at ty til usunde vaner så som slik eller sodavand, når eftermiddagstimerne bliver lange. Læs mere på frugtordning.dk