Stort udvalg af mærkevarer hos Designgaven.dk

Stort udvalg af mærkevarer hos Designgaven.dk

783
0
SHARE
Designgaven.dk

Glæd dem du holder af, med gaver fra Designgaven.dk, som er en webshop der forhandler mærkevareprodukter. Vores produkter er ideelle at give som gaver, og udvalget er stort. Blandt mærkerne i vores sortiment finder du navne som Eva-Solo, Holmegaard, Kähler og Poul Pava. Teamet bag Designgaven.dk har mere end 40 års erfaring inden for isenkrambranchen. Vi lover høj kundeservice og står altid til rådighed såfremt du har spørgsmål vedr. et af vores produkter, levering, klager eller andet. Designgaven.dk finder du ikke kun online, men også som en fysisk butik beliggende i Slagelse på Sjælland.

For at gøre det mere overskueligt for dig at finde nøjagtig det, du søger, har vi på vores hjemmeside valgt at inddele produkterne i følgende kategorier: “Spisestue”, “Dagligstue”, “Højtider” og “Seng/ bad”. På den måde kan du let finde lige hvad du søger, hvad enten der er tale om julepynt, pyntegenstande eller noget helt andet. Har du på forhånd særlige præferencer hvad angår mærker, kan du også søge direkte blandt de forskellige mærker, der indgår i sortimentet. Vælg for eksempel mellem funktionelle gaver såsom en stempelkande fra danske Stelton, håndklæder af høj kvalitet fra Södahl Comfort eller en pedalskraldespand fra Zone Confetti, der pynter på badeværelset med sit enkle design. Er du på udkig efter en smuk detalje til hjemmet, kan du for eksempel vælge en af de smukke stjernetegnsskulpturer fra Royal Copenhagen eller en af de populære Kähler-vaser eller skåle, der fås i mange spændende farver.

Uanset budget og anledning, finder du hos Designgaven.dk helt sikkert den perfekte gave til den, du har kær. Vil du lade det være op til denne selv at købe det, han eller hun drømmer om, kan du altid forære et gavekort til vores webshop.

Hos Designgaven.dk har vi ofte gode tilbud, hvorfor det kan være en fordel af besøge vores webshop med jævne mellemrum.

NO COMMENTS