Slip af med muskelsmerterne

Slip af med muskelsmerterne

56
0
SHARE

Kender du til det at efter en periode med meget ridetræning, så kan der opstå smerter i forskellige muskler. Ligesom med alle andre former for træning så bruger man også sine muskler når man rider. Når musklerne er blevet brugt meget, mere intensivt eller hvis man har fået en skade, så kan man godt få ondt i musklerne.

Smerter skal ikke blive ved

Langt de fleste gange kan man godt klare de muskelsmerter der kan opstå i forbindelse med ens træning. Men hvis de bliver ved i længere tid eller er meget stærke, så kan det både påvirke ens ridning samt det daglige liv. Dette er der ingen der ønsker. For ikke nok med at man så kan have svært ved at opnå de resultater man ønsker med sin træning, så kan det også nedsætte ens livskvalitet hvis disse smerter bliver permanente eller påvirker nattesøvnen.

Muskler har brug for hviletid for at kunne genskabe de små skader der opstår under træningen. Men nogle gange er det svært at give musklerne den nødvendige hviletid for at healingen fuldendes. Her er det, at man nogle gange må ty til smertelindrende medicin, for at slippe af med smerterne.

Kølende smertestillende medicin

Her kan biofreeze være en stor hjælp. Dette smertelindrende præparat køler musklen, hvilket netop forlænger hviletiden, så kroppen selv kan genskabe og fjerne det der forårsager smerterne. Man kan blandt få adgang til denne type af smertelindrende medicin hos en behandler, der i forvejen hjælper en med diverse sportsskader man måtte have pådraget sig under ridetrænignen.

Grunden til at den nedkøling som biofreeze skaber er god for musklerne er at den kølende effekt vil få musklen til at slappe af. Når man har ondt i musklerne føles de ofte også hævede. Hævelsen vil forsvinde når musklerne køles ned og dermed vil presset på nerverne også mindskes.